Sport

O nouă seară de goluri în Ligă? Cum încasăm o sumă frumușică pe granzii Europei!

Ieri a fost festival în Champions League. Cu excepția meciului de la Porto, în fiecare dispută s-au marcat de la 4 goluri în sus!
20.10.2021 | 14:00
O noua seara de goluri in Liga Cum incasam o suma frumusica pe granzii Europei
Sperăm într-o nouă seară plină de goluri în Champions League!
ADVERTISEMENT

Competiția numărul 1 din fotbalul mondial produce în continuare spectacol și aduce bucurii pariorilor. Ieri a fost o nouă seară magică: 35 de goluri marcate în 8 meciuri, deci o medie de peste 4 goluri pe meci. În afara partidei Porto – Milan 1-0, 5 jocuri au fost de 5+, iar celelate două, 4+.

Ne așteptăm și azi la o seară cu fotbal șampanie, dar este greu de crezut că se vor atinge cifrele de marți. Avem și noi câteva recomandări, pe care le-am plasat deja. O poți face și tu, profitând și de oferta specială din acestă lună, de la SUPERBET!

ADVERTISEMENT

Meciuri bune de luat pe bilet la 19:45!

Începem biletul cu cele două jocuri de la 19:45. Barcelona este într-o ușoară revenire de formă. A dovedit-o și etapa trecută, câștigând în fața Valenciei cu un categoric 3-1, după ce catalanii au fost conduși cu 1-0 încă din minutul 3. Și meciul de azi probabil va fi după același tipar, și nu este exclus să avem un scor asemănător. Vom miza pe victoria Barcei, într-un interval de 2-5 goluri, pentru o cotă de 1.62.

Duel în aparență echilibrat și la Salzburg. Gazdele, neînvinse după două jocuri, conduc grupa cu 4 puncte, iar Wolfsburg este într-o scădere evidentă de formă, după startul bun de campionat. Lupii au o serie groaznică în Bundesliga, unde nu mai câștigă de mai bine de o lună, adunând o serie de 4 partide fără victorie. Mai mult ca sigur austriecii nu vor pierde acasă și se vor marca de la două goluri în sus!

ADVERTISEMENT

Trecem la sesiunea de seară, mizând ca de obicei pe favorite, dar și pe goluri. Chelsea probabil că se va năpusti peste plăpânda Malmo pentru a închide conturile cât mai repede, iar Juventus nu va pierde la Sankt Petersburg, X2 fiind cotat la 1.34.

Spectacol de gală pe Da Luz: pontul surpriză de cotă 2.20!

Se anunță meci tare la Manchester.  Ole Gunar Solskjaer nu are decât varianta victoriei după eșecul usturător din campionat, 2-4 cu Leicester, dar Atalanta, mai ales în deplasare și mai ales contra echipelor de top, se simte ca peștele în apă. Italienii au mari probleme în apărare, dar sunt o forță în atac, cu Zapata, ca de obicei vârf de lance și cu Muriel pregătit să intre pe parcurs și să dea lovitura.

ADVERTISEMENT

Cel mai frumos duel al serii se anunță a fi cel de pe Da Luz. Benfica a măturat pe jos cu Barca și are o forță de atac incredibilă, mai ales pe teren propriu. Bayern este echipa momentului în fotbalul european. Nemții au prima șansă la Lisabona, dar va fi un meci deschis, de goluri, pentru care am ales un pont surpriză: ambele echipe vor marca, iar Bayern va înscrie peste două goluri, pentru o super-cotă de 2.20.

În completarea biletului, am ales și două meciuri din Championship. Fulham este o candidată certă la revenirea în Premier League și de obicei acasă marchează de la două goluri în sus. Tot minim două goluri preconizăm că se vor marca și în Reading – Blackpool, două echipe în mare formă în liga a doua engleză!

ADVERTISEMENT

Din 8 meciuri am făcut o cotă de 36, pe care am plasat-o deja pe o miză de 40 de lei. Poți să joci și tu biletul sau să alegi din recomandările noastre. De asemenea, poți profita și de promoția specială de la Superbet, din această lună.

 

ADVERTISEMENT