News

O nouă sfidare a lui Mihail Pascu. Tatăl drogatului de la 2 Mai dă vina, din nou, pe jurnaliști

Tatăl lui Vlad Pascu a sfidat pe toată lumea, din nou. Mihail Pascu a fost prezent la Tribunal alături de soția Miruna Pascu, într-un nou termen în dosarul drogurilor.
21.05.2024 | 16:10
O noua sfidare a lui Mihail Pascu Tatal drogatului de la 2 Mai da vina din nou pe jurnalisti
O nouă sfidare a lui Mihail Pascu. Tatăl drogatului de la 2 Mai dă vina, din nou, pe jurnaliști. Foto: EVZ
ADVERTISEMENT

Dacă soția sa s-a ascuns într-o toaletă timp de 50 de minute pentru a nu sta la povești cu jurnaliștii, bărbatul a preferat o altă ”abordare”. Dezinvolt, Pascu senior a explicat că nu mai vrea să ”zâmbească” sau să stea la povești cu presa, pentru că jurnaliștii scot lucrurile din context și în judecă fără nicio vină.

Tatăl drogatului de la 2 Mai dă vina, din nou, pe jurnaliști

”Nu o să scot nici măcar un cuvânt. Nu vreau să mai zâmbesc, că în urma zâmbetelor mele au ieșit așa. Faptul că ți-am dat un interviu a dus la un dezastru și pentru copilul meu și pentru tine și pentru mine. Eu nu aș vrea să mai comentez, că de fiecare dată când am comentat au ieșit alte discuții”, a explicat Mihail Pascu.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă a fost un ”tată problemă pentru fiul său”, Pascu a transmis că ”nu am fost niciodată (n.r. tată problemă) și sunt alături, este copilul meu. Nu vreau să mai spun nimic, pentru că se scoate din context”. Reacția vine după ce Mihail Pascu a acordat un interviu controversat în care nu părea să aibă nicio urmă de empatie în tragedia produsă chiar de fiul său.

În urmă cu mai multe săptămâni, Mihail Pascu vorbea cu jurnaliștii prezenți la tribunal și a anunțat că nu comentează acest subiect ”tabu”. A dat vina atunci pe jurnaliști pentru suferința cauzată rudelor victimelor. Mai mult, a lăsat să se înțeleagă că victimele, copiii spulberați de Vlad Pascu, erau de fapt băuți pentru că se întorceau din Vama Veche.

ADVERTISEMENT

”Copiii aceia nu se întorceau de la teatru, știți și dumneavoastră foarte bine, se întorceau din Vama Veche, ca și fiul meu. Corect? Dacă ei se întorceau la 4 – 5 dimineaţa, era normal ca toți să aibă ori alcoolemie, ori alte lucruri”, a explicat, sigur pe el, Mihail Pascu. Părinții victimelor au reacționat dur atunci, sătui de cinismul familiei Pascu.

”234 de zile de când copila mea nu mai este… O fi bine? O fi bine, părinți din toată România? Nu mai vreau să mai existe alt copil călcat, omorât de un alt Vlad Pascu. Domnul Mihai Pascu să-şi vadă de treaba lui. Nu vreau să mai existe un alt Vlad Pascu pe şoselele României!”, a declarat atunci Ștefan Dragomir, tatăl Robertei, studenta ucisă.

ADVERTISEMENT

Vlad Pascu nu mai are voie să primească vizite timp de trei luni

Cu toate acestea, Mihail Pascu i-a certat în continuare pe jurnaliști și le-a transmis să nu-i mai ”distrugă” pe oameni. ”Eu de copiii ăia nu vreau să vorbesc, este un lucru tabu pentru mine. Dacă pentru dumneavoastră nu este un lucru tabu, este treaba dumneavoastră. Pentru mine este un lucru solemn acolo. Sunt nişte copii morţi, în nişte condiţii anume, iar eu nu vreau să vorbesc despre aşa ceva şi nu vreau să mai dau carne la tocat pentru presă.

Lăsaţi oamenii ăia în pace, că aţi distrus, îi distrugeţi cu sănătatea şi îi asmuţiţi împotriva mea şi au ajuns săracii să ameninţe public. Vă daţi dumneavoastră seama ce aţi făcut? (…) Dumneavoastră aţi făcut nişte lucruri şi nu i-aţi lăsat pe fiecare să-şi plângă morţii şi să-şi tragă sufletul”, a declarat Mihail Pascu, în fața Tribunalului București.

ADVERTISEMENT

Cât despre Pascu junior, acesta a primit trei luni interdicție de la vizite în penitenciar, astfel că poate să fie vizitat doar de avocați. Măsura a fost luată pentru că tatăl său, Mihail Pascu, a intermediat un interviu telefonic pe care protestatarul Marian Ceaușescu i l-a luat lui Vlad Pascu. Aflat în penitenciar, acesta nu are voie să vorbească cu presa.

ADVERTISEMENT
Tags:
Valeriu Iftime a anunțat victoria în alegerile de la Botoșani, apoi a aflat...
Valeriu Iftime a anunțat victoria în alegerile de la Botoșani, apoi a aflat rezultatele parțiale. Lovitură pentru finanțatorul din Superligă
EXCLUSIV A început Al Treilea Război Mondial și nu realizăm? Primul general român...
EXCLUSIV A început Al Treilea Război Mondial și nu realizăm? Primul general român pregătit de americani la Harvard vine cu vești proaste
EXCLUSIV | Ionel Ganea râde de Edi Iordănescu: „Cine se crede el, Nostradamus?”....
EXCLUSIV | Ionel Ganea râde de Edi Iordănescu: „Cine se crede el, Nostradamus?”. Dintre cine se va alege noul selecţioner, după EURO 2024
Cine este cel mai tânăr primar din Gorj. I-a luat locul fostului edil,...
Cine este cel mai tânăr primar din Gorj. I-a luat locul fostului edil, condamnat cu două luni înainte de alegeri
Raza mea de soare! Fiul lui Ion Ţiriac, fotografie rară alături de iubita...
Raza mea de soare! Fiul lui Ion Ţiriac, fotografie rară alături de iubita lui! Radiază de fericire împreună
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe:...
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe: 'Mi-am dat seama că...'
REZULTATE OFICIALE ALEGERI! Răsturnare de situație în ROMÂNIA
REZULTATE OFICIALE ALEGERI! Răsturnare de situație în ROMÂNIA
Toată lumea îl știe pe Razvan Simion, dar nu multă lume știe cum...
Toată lumea îl știe pe Razvan Simion, dar nu multă lume știe cum arată mama sa. Ipostaza rară cu Mariana Simion
Apple anunță schimbări. Actualizări garantate pentru utilizatorii iPhone
Apple anunță schimbări. Actualizări garantate pentru utilizatorii iPhone
Invitații la nunta lui Răzvan Simion și-au golit buzunarele! Cu banii de dar...
Invitații la nunta lui Răzvan Simion și-au golit buzunarele! Cu banii de dar făceai lejer un concediu pentru toată familia în Grecia, Turcia sau Egipt
Ciolacu și Grindeanu au dispărut în momentul în care Firea a intrat în...
Ciolacu și Grindeanu au dispărut în momentul în care Firea a intrat în curtea sediului central
Diferența mare de vârstă dintre Nicu Paleru și soția sa, Cristina. Pentru ea...
Diferența mare de vârstă dintre Nicu Paleru și soția sa, Cristina. Pentru ea și-a părăsit fosta soție