Life

O nouă situație tensionată la Puterea Dragostei. O concurentă s-a dezlănțuit la adresa rivalei

04.02.2021 | 09:36
O noua situatie tensionata la Puterea Dragostei O concurenta sa dezlantuit la adresa rivalei
ADVERTISEMENT

O nouă situație tensionată are loc zilele acestea în casa „Puterea Dragostei”, după ce una dintre concurente s-a dezlănțuit la adresa celei care până de curând i-a fost prietenă foarte bună. 

Andrada și Aya și-au aruncat vorbe grele în emisiunea matrimonială de la Kanal D, totul plecând de la faptul că cea din urmă ar fi avut o relație cu un albanez, care nu ar fi fost numai o simplă amiciție.

ADVERTISEMENT

Cele două tinere nu s-au mai putut stăpâni și au iscat un nou scandal, Nicos fiind și el prins la mijloc. Se pare că în perioada în care a fost acasă, bărbatul ar fi avut și el o relație amoroasă.

Puterea Dragostei, o altă situație neplăcută. Tensiunile cresc între concurenți

„Plângeai după albanezul cu care vorbești, după care tânjești și ai spus: «Da, m-am culcat cu el, dar n-am făcut nimic!”, i-a spus Andrada rivalei sale, Aya, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

„Se bagă în relația mea!”, este replica pe care Meda i-a adresează Ayei.

„Dacă mă băgam în relația ta, nu mai erai la momentul actual cu Nicos”, este răspunsul dat de Aya.

Prezentatoarea show-ului matrimonial „Puterea Dragostei” intervine în discuția dintre cele 3 fete, întrebând-o pe Aya dacă în momentul în care Nicos a fost acasă, în acele două luni, a început o altă poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

Tânăra este cât se poate de sinceră și îi spune moderatoarei adevărul. Ulterior, Aya i se adresează Andradei pe care o acuză că îi oferă informații fetei cu care bărbatul a format un cuplu când a fost plecat din casa din Turcia.

„Îi dai informații acelei femei, i-ai luat apărarea și să-mi bagi mie intrigi să nu fiu cu Nicos”, spune Aya.

ADVERTISEMENT

„M-am certat cu Andrada pentru că mi-a zis că mă țin ca un cățel după tine. Și vrei să știi ce? Chiar așa am fost”, adaugă la rândul său Nicos.

ADVERTISEMENT