O nouă speranță pentru Dinamo! Echipa din „Ștefan cel Mare” poate redeveni club departamental

Andrei Șchiopu   
în Dinamo
01/06/2020, 13:19
O nouă speranță pentru Dinamo! Echipa din „Ștefan cel Mare” poate redeveni club departamental
FANATIK va prezinta documentul prin care fanii lui Dinamo cumpara echipa de la Negoita. Sursă foto: sportpictures.eu

Situația de la Dinamo continuă să nască îngrijorări, chiar dacă fanii au contribuit decisiv în licențierea echipei pentru sezonul viitor și în plata salariilor pe o lună. Astfel, există un nou plan prin care Dinamo să fie salvată, și anume să redevină club departamental.

Dinamo poate redeveni club departamental

Ionuț Negoiță încearcă să vândă Dinamo, însă nu a reușit să găsească până acum un cumpărător pe placul său și mai multe tentative de cumpărare a clubului au picat rând pe rând.

Șansa lui Dinamo poartă numele lui Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului doi, care dacă ar deveni primar la următoarele alegeri locale, ar urma să propună ca Dinamo să fie finanțată de Primăria de sector, urmând să colaboreze cu MAI, conform sport.ro.

Viceprimarul sectorului doi a declarat deja că a purtat discuții cu Nicolae Badea și că este preocupat să îi ofere o ofertă avantajoasă fostului acționar al „câinilor”, pentru a renunța la drepturile asupra bazei sportive de la Dinamo.

Fanii lui Dinamo sunt siguri că Ionuț Negoiță nu va mai rămâne la echipă

Fanii lui Dinamo au vorbit despre situația de la clubul din șoseaua „Ștefan cel Mare” și sunt siguri că Ionuț Negoiță nu va mai rămâne la echipă: „În discuțiile cu Melero s-au cerut 500.000 de euro drept garanție și se concretizează acest împrumut.

Înseamnă că oamenii au bani. Noi am făcut toate demersurile pentru a încuraja investitorii. Dinamo merită un investitor serios”.
„Putem să garantăm că Ionuț Negoiță nu va mai rămâne! Nu e niciun dubiu. Ne vom ocupa ca acest lucru să se întâmple în cel mai scurt timp!

El nu mai vrea de foarte mult timp să nu mai fie acolo. Acum punem umărul pentru a-i îndeplini această dorință. E o legendă că se joacă de-a vânzarea pentru a atrage investitori și pentru a-i refuzat”, a continuat Robert Thomas, reprezentantul DDB, la TV Pro X.

Închide ×