Sport

O nouă surpriză pe piața media! Florin Călinescu va comenta meciul FCSB – Academica Clinceni

FCSB are parte de comentatori celebri. Florin Călinescu va comenta meciul roș-albaștrilor cu Academica Clinceni.
24.09.2021 | 16:36
O noua surpriza pe piata media Florin Calinescu va comenta meciul FCSB  Academica Clinceni
ADVERTISEMENT

Îndrăgitul realizator TV Florin Călinescu va comenta meciul FCSB – Academica Clinceni din etapa a 10-a a Ligii 1 Casa pariurilor.

Este al doilea realizator de emisiuni pe care postul generalist Prima TV îl propune pentru postul de comentator, după ce în etapa anterioară microfonul i-a fost încredințat lui Dragoș Pătraru.

ADVERTISEMENT

Florin Călinescu debutează la Prima

Actorul Florin Călinescu a fost ani de zile una dintre vedetele trustului Media Pro, iar în această toamnă a decis să se alăture proiectului manageriat de Clever Media.

Conform  paginademedia.ro, fostul jurat de la Pro TV va avea o emisiunea proprie la Prima TV, care se va difuza începând cu data de 19 octombrie 2021.

ADVERTISEMENT

Aceeași sursă amintește și că până să lanseze noul proiect, Florin Călinescu va debuta, sâmbătă, în calitate de comentator sportiv.

La fel ca și în cazul colegului său de platou, Dragoș Pătraru, Florin Călinescu nu va fi singur în această nouă aventură, ci va face pereche cu Bogdan Cosmescu.

ADVERTISEMENT

Sursa citată mai menționează că actorul va face parte din structura de management a companiei Clever și va fi nu doar realizator de emisiuni ci și un supervizor și un factor de decizie în politica editorială a postului Prima TV.

Florin Călinescu nu e străini de fotbal

Omul de televiziune Florin Călinescu nu este la prima experiență fotbalistică. Actorul chiar a fost în structura de conducere a unui club care a activat în prima ligă a României.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre clubul Rocar București care a promovat în primul eșalon la sfârșitul anilor ’90, iar în 2001 a obținut cea mai mare performanță jucând finala Cupei României.

Originar din Timișoara, Florin Călinescu declara recent că cel mai mare vis al lui este să înființeze o echipă de fotbal în orașul de pe Bega, capabilă să câștige campionatul României.

În acest moment Timișoara este reprezentată în fotbal de Ripensia și ASU Poli, ambele evoluând în eșalonul doi al țării. Echipa Primăriei, ACS Poli a fost desființată în acest an.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 1,80 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT