News

Un nou incident grav în spitalele din România. Un pacient infectat cu Covid s-a aruncat de la balconul unei unități medicale din Cluj

O nouă tragedie în spitale din România. Un pacient internat la Spitalul Municipal din Gherla, județul Cluj, s-a aruncat de la balcon în noaptea de sâmbătă spre duminică.
14.11.2021 | 17:59
Un nou incident grav in spitalele din Romania Un pacient infectat cu Covid sa aruncat de la balconul unei unitati medicale din Cluj
ADVERTISEMENT

Un nou episod trist în spitalele din România s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un pacient internat la Spitalul Municipal din Gherla, județul Cluj, s-a aruncat de la balconul salonului.

În cădere, bărbatul a căzut pe o copertină, apoi pe caldarâm. A supravieţuit, dar este în stare gravă. Acesta este internat acum la un spital din Cluj-Napoca, conform dejeanul.ro.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, în vârstă de 86 de ani, era se afla în secţia Covid a Spitalului Muncipal. Acesta s-a aruncat de la etajul unu al clădirii.

O nouă tentativă de sinucidere în spitalele din România. Un pacient infectat cu Covid s-a aruncat de la etajul 1 al unui spital din Cluj

Pacientul internat la Spitalul din Gherla a fost adus din localitatea Sucutard, în urmă cu trei zile. Noaptea trecută a hotărât să se arunce de la balcon.

ADVERTISEMENT

După incident, a fost apelat serviciul de urgenţă 112, iar la faţa locului a intervenit o ambulanţă.

Bărbatul a fost transferat la Clinica Chirurgie I Cluj-Napoca și operat de urgență.

Tentativă de sinucidere într-un spital din Cluj. Bărbatul a scăpat ca prin minune

Victima suferă de mai multe boli, printre care şi pneumonie Sars-COV2 cu insuficienţă respiratorie. Din fericire, evoluţia stării de sănătate era una favorabilă, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

În unitatea medicală unde s-a petrecut incidentul s-a declanșat o anchetă care să stabilească ce s-a întâmplat.

În urmă cu 24 de ore, o altă tentativă de sinucidere a avut loc la un spital din județul Argeș. Un pacient dependent de oxigen a sărit de la etajul 1 al Spitalului Leordeni din județul Argeș.

ADVERTISEMENT

Din fericire, bărbatul este în viață. Are însă o fractură de femur. A fost transferat ulterior la Spitalul de Urgență Pitești.

Bărbatul din Pitești are 62 de ani și era infectat cu Covid-19. Și în acest caz, poliția a declanșat o anchetă care să stabilească ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT
Tags: