Life

O nouă vedetă la Pro TV! Cine este și în ce emisiune va prezenta. Surpriza e mare

28.04.2021 | 13:24
O noua vedeta la Pro TV Cine este si in ce emisiune va prezenta Surpriza e mare
ADVERTISEMENT

O nouă vedetă se alătură postului de televiziune Pro TV! Anunțul a fost făcut în urmă cu foarte puțin timp, prin intermediul unui comunicat de presă, care a dezvăluit despre cine este vorba și ce proiect a ajuns pe mâna sa. 

Echipa de la „Vorbește lumea” se mărește imediat după sărbătorile de Paște. Robert Diaconeasa, cunoscut urmăritorilor săi sub numele de Daddy Cool, se va alătura lui Cove și artistei Lora, începând de săptămâna viitoare, 4 mai 2021.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul va putea fi urmărit în platoul de la Pro TV, unde va fi prezent de luni până vineri, de la ora 11:00. Daddy Cool vine cu o rubrică specială care va cuprinde știri din diferite domenii (medical, economic, monden, curiozități, lansări de filme, clipuri, evenimente majore sau zile internaționale).

Echipa de la Pro TV se mărește. Cine este vedeta care revine pe sticlă

„Sunt super fericit să mă alătur echipei Vorbește Lumea, cu o rubrică zilnică de știri menite să ne aducă zâmbetul pe buze, într-o perioadă în care tot ce auzim în jur nu e tocmai fericit.

ADVERTISEMENT

Mi-am dorit dintotdeauna să fac oamenii să zâmbească și să-i molipsesc tare cu energia mea pozitivă, iar acum am ocazia să fac acest lucru zilnic, odată cu acest vis care devine realitate. 

Televiziunea este marea mea iubire și au durat câțiva ani buni până la întoarcerea mea pe sticlă, dar cred tare de tot că aceasta este formula cea mai potrivită și startul unui parcurs foarte frumos în viitorul carierei mele.

ADVERTISEMENT

Sunt aici ca să rămân și ca să le fiu celor de acasă exemplul că visurile devin realitate, atunci când muncim pentru ele și nu încetăm să credem în cine suntem și în potențialul pe care îl avem.

Vă aștept cu mare bucurie începând cu data de 4 mai, în fiecare zi, de la ora 11, ca să descoperim LIVE cele mai fierbinți, interesante, amuzante și atipice știri locale și internaționale.

ADVERTISEMENT

Cu un strop de responsabilitate socială, pentru că îmi doresc să învățăm unii de la alții cum să devenim mai buni și cum să facem lumea din jurul nostru un loc un pic mai prietenos”, a declarat Daddy Cool.

Cunoscutul jurnalist nu este deloc străin de lumina reflectoarelor. Are o experiență vastă în presa scrisă, domeniu în care lucrează încă de la vârsta de 16 ani. De la 18 ani a început să apară pe sticlă, în 2015 luând decizia de a-și crea propriul brand digital.

Așa a luat naștere DaddyCool, cu scopul de a le arăta oamenilor că meseria sa și rolul de tată pot exista în echilibru. Este creator de conținut, blogger și vlogger cu focus pe acțiuni caritabile și responsabilitate socială.

Robert Diaconeasa nu este prima persoană care se alătură echipei de la „Vorbește lumea” în ultima vreme. Lavinia Pîrva are la rândul ei o rubrică în această emisiune, la fel și cântăreața Anna Lesko, care gătește în fiecare zi de marți și de joi.

ADVERTISEMENT