News

O nouă zi de reconstituiri în cazul Caracal. Gheorghe Dincă le arată anchetatorilor ce a făcut cu Luiza. Mamei fetei i s-a făcut rău. Un nou scandal a izbucnit – Update

17.09.2019 | 09:16
O noua zi de reconstituiri in cazul Caracal Gheorghe Dinca le arata anchetatorilor ce a facut cu Luiza Mamei fetei i sa facut rau Un nou scandal a izbucnit  Update

Gheorghe Dincă va fi scos din nou din arest pentru a participa la reconstituirea dispariției Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie, pe care monstrul din Caracal susține că a ucis-o. Procurorii vor să vadă exact cum a acționat criminalul.

UPDATE, ora 10.55: Mama și mătușa Luizei au forțat cordonul de jandarmi pentru a ajunge la Dincă, dar au fost calmate rapid de forțele de ordine. Din păcate, mamei Luizei i s-a făcut rău, iar jurnaliștii aflați în zonă au sunat la 112.


UPDATE, ora 10.03: Un nou scandal a izbucnit în cea de-a doua zi de reconstituiri. Rudele Luizei Melencu au venit să-l confrunte pe criminalul Gheorghe Dincă. Bunicul a intrat într-un conflict cu jandarmii, care au intervenit pentru ca lucrurile să nu degenereze.


Anchetatorii fac reconstituirea dispariției Luizei Melencu

Gheorghe Dincă și-a schimbat însă declarațiile de mai multe ori, în ceea ce o privește pe Luiza Melencu. El i-a mai dus pe anchetatori în zona râului Olt, unde a spus că ar fi aruncat cadavrul fetei. S-a răzgândit apoi și i-a dus pe anchetatori la liziera unei păduri, unde a indicat mai multe rămășițe.

Dincă le-a spus că acolo ar fi fost ”fata din luna mai”, deși Luiza Melencu a fostrăpită în luna aprilie. Gheorghe Dincă a spus că a răpit-o și a ucis-o în aceeași zi, după care a schimbat declarația și a spus că fata a stat mai mult la el acasă, însă s-au certat atunci când ea a vrut să plece acasă.

Anchetatorii fac reconstituirea dispariției Luizei Melencu
Anchetatorii fac reconstituirea dispariției Luizei Melencu. Sursa foto: digi24.ro

Dincă a participat și la reconstituirea dispariției și uciderii Alexandrei Măceșanu

Acela a fost momentul când Gheorghe Dincă s-ar fi enervat și ar fi lovit-o pe fată. Criminalul susține că aceasta s-a lovit în cădere și ar fi murit, la fel ca Alexandra Măceșanu. Anchetatorii se pare că nu au găsit nicio probă legată de moartea fetei sau măcar despre prezența ei în locuința lui Gheorghe Dincă.

Bărbatul a participat ieri la reconstituirea crimei Alexandrei Măceșanu, pe tot parcursul de la locul în care a luat-o la ocazie până la casa lui. Poliția a adus importante forțe de ordine pentru a-l apăra de furia mulțimilor. La casa lui din Caracal, o polițistă a jucat rolul Alexandrei. Dincă a fost pus să care un manechin cam de înălțimea și greutatea Alexandrei.