News

O nuntă ar fi responsabilă de al doilea val de coronavirus dintr-o ţară! Preşedintele a dat vina pe ceremonie pentru creşterea numărului de infecţii

06.06.2020 | 22:12
O nunta ar fi responsabila de al doilea val de coronavirus dintro tara Presedintele a dat vina pe ceremonie pentru cresterea numarului de infectii
ADVERTISEMENT

O petrecere de nuntă ar fi contribuit la creşterea numărului infecţiilor cu coronavirus din Iran. Preşedintele Hassan Rouhani şi-a menţinut poziţia de a păstra economia deschisă în ciuda avertismentelor specialiştilor.

O nuntă ar fi responsabilă de al doilea val de coronavirus într-o ţară!

Iranul a fost una dintre primele ţări după China care au fost lovite de pandemia de coronavirus. Până acum, sunt aproape 170.000 de persoane depistate pozitiv cu noul coronavirus şi 8209 oameni au decedat.

ADVERTISEMENT

Ţara asiatică a relaxat restricţiile în privinţa coronavirusului de la mijlocul lunii aprilie, iar de atunci a raportat un număr mai mare de cayuri de infectare.

în urmă cu o săptămână au fost înregistrate 3574 de noi cazuri de infectare

Datele recente arată că în urmă cu o săptămână au fost înregistrate 3574 de noi cazuri de infectare, cel mai mare număr de la semnalarea primului focar din februarie.

ADVERTISEMENT

Într-o emisiune televizată, preşedintele Iranului, Hassan Rouhani, a dat vina pe o petrecere de nuntă pentru creşterea numărului de infecţii.

Preşedintele nu a oferit detalii despre locul şi data când a avut loc nunta.

Testarea pe scară largă a scos la suprafaţă noi cazuri confirmate

Experţii din domeniul sănătăţii au emis avertismente cu privire la posibilitatea eruperii unui al doilea val de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Oficialii au explicat că testarea pe scară largă a scos la suprafaţă noi cazuri confirmate.

Iranul a încercat să stopeze răspândirea virusului pandemic dar în acelaşi timp, oficialii sunt îngrijoraţi că limitările impuse asupra societăţii afectează economia care se află sub sancţiuni internaţionale.

Tags: