News

O parte din acoperișul unei universități s-a prăbușit. Un om a murit și mai mulți sunt răniți

13.10.2020 | 14:03
O parte din acoperisul unei universitati sa prabusit Un om a murit si mai multi sunt raniti
ADVERTISEMENT

Accident groaznic la o universitate după ce o parte din acoperișul unei clădiri s-a dărâmat.

Tragedia s-a petrecut la campusul Facultății Curtin din Australia de Vest. Din păcate, o persoană și-a pierdut viața și mai mulți sunt răniți.

Din primele informații se pare că un tavan de sticlă aflat în construcţie s-a prăbușit. Departamentul de pompieri şi servicii de urgenţă a confirmat informaţia, conform BBC.

ADVERTISEMENT

O persoană a murit după ce s-a prăbușit acoperișul unei universități

Clădirea afectată făcea parte dintr-un proiect denumit The Exchange, alături de un hotel, unităţi de cazare pentru studenţi şi spaţii comerciale.

Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a murit instant după ce a căzut mai bine de 20 de metri în gol, în momentul când acoperișul a cedat. Celelalte două persoane rănite au fost prinse sub dărâmături și au fost transportate ulterior de urgență la spitalul din Perth.

ADVERTISEMENT

“Niciun student de la Curtin nu a fost implicat în accident”, a transmis universitatea printr-un comunicat de presă.

Cauza tragediei va fi analizată în orele următoare.  Oficialii australieni au îndemnat tinerii să evite zona accidentului.

ADVERTISEMENT

Vă amintim că recent o clădire cu 5 etaje s-a prăbușit în vestul Indiei. Circa 100 de locatari ai clădirii din Mahad, oraş aflat la circa 165 de kilometri la sud de capitala financiară a Indiei, Mumbai, erau acasă când s-a prăbuşit clădirea, a declarat parlamentarul local Bharatshet Maruti Gogawale. Clădirea avea 47 de apartamente, potrivit poliţiei din statul Maharashtra din vestul Indiei.

  • “Cred că circa 100-125 de oameni ar fi fost în clădire la momentul prăbuşirii acesteia”, a spus Gogawale.
ADVERTISEMENT