Life

O pasageră a rămas fără bagaje după ce i-au fost furate din aeroport. Le-a urmărit cu ajutorul unui dispozitiv de localizare unde se află și a făcut o descoperirea șocantă

O pasageră a rămas fără bagaje după ce acestea i-au fost furate din aeroport. Unde se aflau, de fapt, după ce le-a localizat cu ajutorul unui dispozitiv.
07.06.2024 | 09:09
O pasagera a ramas fara bagaje dupa ce iau fost furate din aeroport Lea urmarit cu ajutorul unui dispozitiv de localizare unde se afla si a facut o descoperirea socanta
Unei pasagere i s-au furat bagajele din aeroport. Unde se aflau, de fapt. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

O pasageră a rămas fără bagaje, care i-au fost furate din aeroport. Aceasta le-a urmărit cu ajutorul unui dispozitiv, apoi a făcut o descoperire șocantă.

O pasageră a rămas fără bagaje după ce i-au fost furate din aeroport. Unde se aflau, de fapt

O femeie urma să zboare de pe Aeroportul Internațional Fort Lauderdale-Hollywood pe 3 martie, seara. Zborul a fost anulat, însă, de compania aeriană.

ADVERTISEMENT

Pasagerilor li s-a spus că își pot recupera bagajele înregistrate pe centura de bagaje de la Terminalul 4. Paola Garcia a spus că preferă să-și ia bagajul la bord, însă de data aceasta i s-a spus că trebuie să-i facă check-in.

Femeia a așteptat cel puțin două ore pentru trollerul ei roz, în care se aflau bijuterii, haine care aparțin brandurilor de lux, articole de toaletă și mai multe dispozitive Apple. Bagajul nu a mai apărut, însă, pe bandă.

ADVERTISEMENT

Pasagera și-a urmărit bagajul cu ajutorul unui dispozitiv, apoi a reușit să localizeze trollerul. Acesta se afla la o anumită adresă și a luat o decizie foarte riscantă.

Aceasta a mers să-și recupereze lucrurile de la adresă, dar nu a putut să contacteze pe nimeni din casă. Femeia a făcut mai multe fotografii și clipuri video în timp ce se afla acolo, unde a văzut “mai multe bagaje în fața casei”. Niciunul dintre ele nu era, însă, bagajul ei.

ADVERTISEMENT

Astfel, aceasta a sunat la 911 pentru a cere ajutorul autorităților, “Primul lucru pe care îmi amintesc că mi l-a spus poliția a fost: ‘Ce faci aici? Este atât de periculos pentru tine să fii aici’”, a declarat ea pentru WPLG, afiliat CNN Miami.

Un detectiv de la Biroul șerifului din Broward County a căutat adresa în bazele de date ale angajaților din aeroport, a descoperit că Junior Geneus Bazile locuia la adresa la care era bagajul femeii.

ADVERTISEMENT

Cum a fost surprins bărbatul care a furat bagajul

Bazile a fost listat ca fiind angajat la un magazin Paradies Lagardère Travel Retail de la aeroport. Acesta era la muncă în ziua furtului bagajului, conform declarațiilor.

A fost contactat apoi managerul de prevenire a pierderilor din magazin. Acesta i-a furnizat detectivului imaginile din ziua incidentului. În acestea, Bazile a fost văzut intrând în depozitul magazinului cu un troller roz. Acesta se potrivea cu descrierea bagajului furat.

Bărbatul umbla prin bagajul respectiv, apoi a părut că scoate un MacBook, dar și alte obiecte mai mici, pe care le punea în alte genți. Potrivit unei înregistrări video, acesta ținea în mână o pungă de plastic în care era o valiză roz, iar în mână avea un laptop.

“Paradies Lagardère ia această chestiune foarte în serios. Imediat după ce a aflat de incident, acest angajat a fost concediat.

Întrucât este o problemă în curs de desfășurare la poliție, am cooperat cu ancheta și recomandăm să ne adresăm Departamentului de Poliție din Fort Lauderdale pentru mai multe informații”, a declarat compania pentru CNN, miercuri după-amiază.

Bazile a fost acuzat de furt celificat de gradul trei. Acesta, însă, a pledat nevinovat și a plătit o cauțiune de 30.000 de dolari. Următoarea înfățișare în instanță e programată pentru 23 august.

Compania aeriană Spirit Airlines a emis, “din curtoazie”, un cec de rambursare femeii ale cărei bagaje au fost furate de Bazile, deși “nu are cunoștință de nicio dovadă că vreun angajat al Spirit ar fi fost implicat”.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ce românii primesc servicii medicale. Analize și tratamente gratuite
Ce românii primesc servicii medicale. Analize și tratamente gratuite
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei....
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei. Cum au reacționat fanii de pe rețele
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită