Sport

O „perlă” a lui Gigi Becali va ieși din echipa de start a FCSB: „E necopt”

Ianis Stoica, atacantul de 19 ani al FCSB, și-a pierdut definitiv locul de titular odată cu transferul italianului Andrea Compagno de la FC U Craiova 1948.
02.09.2022 | 10:36
O perla a lui Gigi Becali va iesi din echipa de start a FCSB E necopt
Ianis Stoica este evaluat la un milion de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă de 250.000 de euro pentru Ianis Stoica, însă patronul FCSB a cerut o sumă mult mai mare pentru atacantul de 19 ani.

Mihai Stoica anunță că Ianis Stoica are șanse minime să mai intre titular la FCSB: „Doar să vină de pe bancă”

Ianis Stoica a început ca titular acest sezon la FCSB, însă atacantul nu a confirmat și a rămas doar pe bancă la meciurile cu Hermannstadt și Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a vorbit despre situația fiului lui Pompiliu Stoica: „Ianis Stoica, venind de pe bancă, anul trecut, a marcat multe goluri”.

Managerul general al FCSB e de părere că Ianis Stoica a irosit extrem de multe ocazii în acest început de sezon: „Acum, de la început, a avut o gramădă de ocazii, dar nu a reuşit să marcheze”.

ADVERTISEMENT

Ianis Stoica, rezerva lui Andrea Compagno: „E necopt, încă, la 19 ani”

Odată cu venirea lui Andrea Compagno, care a reușit să marcheze chiar la debut, Ianis Stoica va rămâne în continuare pe bancă: „E necopt, încă, la 19 ani, poate că e doar să vină de pe bancă, să nu înceapă. Acum cu Compagno”.

Mihai Stoica a apreciat evoluția atacantului italian de 26 de ani din meciul cu Farul: „Cred că e singurul câştig evident de la meciul ăsta. Noi am avut… Sper să nu mai avem odată cu venirea lui”.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Nicolae Dică a avut probleme în atac în acest sezon, odată cu plecarea căpitanului la Al Jazira„Ne pierdusem marcatorul, Florin Tănase, şi era complicat”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Ianis Stoica, unul dintre cei mai buni marcatori ai FCSB în sezonul trecut. Și-a reziliat contractul cu Giovanni Becali

FANATIK a aflat în exclusivitate că Ianis Stoica nu mai este reprezentat de Giovanni Becali: „Da, am fost de acord cu dorinţa lui Ianis şi am reziliat de comun acord contractul”, a confirmat pentru site-ul nostru, impresarul

ADVERTISEMENT

Ianis Stoica a reușit să marcheze nouă goluri în sezonul trecut în tricoul FCSB-ului. Vârful a oferit și cinci pase decisive 34 de meciuri.

Atacantul de 19 ani a jucat în acest sezon 11 meciuri, dintre care cinci din postura de titular. Nu a avut însă nicio realizare. Este evaluat conform Transfermarkt la un milion de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru „ambele marchează” la West Ham United – FCSB. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT