News

O persoană a murit pe autostrada București – Pitești. Un autocamion a spulberat trei mașini

O persoană a decedat după ce un camion a lovit trei mașini pe A1 București - Pitești.
26.05.2021 | 08:28
O persoana a murit pe autostrada Bucuresti  Pitesti Un autocamion a spulberat trei masini
ADVERTISEMENT

Un accident grav a avut loc miercuri dimineață, pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 40. O persoană a decedat, iar alta a fost transportată de urgență la spital.

Traficul a fost restricționat pe prima bandă.

O persoană a murit pe autostrada București – Pitești

Un camion a lovit trei mașini care erau oprite pe banda de urgență, la kilometrul 40, pe sensul către Pitești, în apropierea localității Căscioarele, județul Giurgiu.  Traficul a fost restricționat.

ADVERTISEMENT

“Pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 40, pe sensul către Pitești, în apropierea localității Căscioarele, județul Giurgiu, un autocamion a colizionat trei autovehicule ce se aflau staționate pe banda de urgență.

În urma impactului, o persoană a decedat, iar o alta a suferit răni grave, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Traficul rutier este restricționat pe prima bandă, circulându-se doar pe banda numărul doi”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

ADVERTISEMENT

 Restricții pe autostrada București-Pitești

Miercuri, traficul pe A1 București – Pitești va fi îngreunat în intervalul orar 07:30 – 19:00 de efectuarea unor lucrări.

Între kilometrii  50 – 52, pe sensul către Pitești, localitatea Corbii Mari, județul Dâmbovița, este oprită circulația pe prima bandă pentru efectuarea de reparații asfaltice, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul general al Poliției Române.

ADVERTISEMENT

Accidente grave pe A1 București – Pitești

La finalul anului trecut, pe autostrada București Pitești a avut loc un accident grav în care au fost implicate zece mașini. Șase persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale, patru dintre acestea fiind transportate la spital. Traficul a fost atunci restricționat o perioadă îndelungată.

În luna martie a acestui an, două persoane au fost rănite în zona localității argeșene Bascov. Un autoturism a rămas suspendat  pe un parapet din beton. Una dintre persoane a avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a ieși din mașină.

ADVERTISEMENT

“Două persoane se aflau în interior, una dintre acestea s-a evacuat, iar cealaltă va fi extrasă de pompieri și predată echipajului SMURD, deoarece acuză dureri la coloană”, precizau reprezentanții ISU Argeș.

Un alt accident a avut loc la începutul acestei luni. Traficul a fost întrerupt mai bine de o oră. O autocisternă a rămas imobilizată, după ce o roată i-a luat foc, la kilometrul 101 (Oarja, județul Argeș).

 

 

 

ADVERTISEMENT