News

O persoană a murit și alta a fost grav rănită după un scandal în Piața Constituției, în fața Casei Poporului VIDEO

30.09.2019 | 08:26
O persoana a murit si alta a fost grav ranita dupa un scandal in Piata Constitutiei in fata Casei Poporului VIDEO

Crimă lângă Casa Poporului, în Piața Constituției! Un bărbat a fost omorât în bătaie chiar în Piața Constituției din București, în urma unui conflict în care au fost implicate mai multe persoane. Bărbatul a fost bătut grav de mai mulți indivizi care l-au lăsat fără suflare.

Crima de lângă Casa Poporului, din Piața Constituției, anunțată de cineva la serviciul de urgență 112

Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit în urma unui conflict care a avut loc în Sectorul 5 al Capitalei, cazul fiind investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri. Principala ipoteză luată în calcul în acest caz este o reglare de conturi în stil mafiot.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că luni dimineaţă, prin apel 112, a fost sesizat un conflict, pe raza Sectorului 5, conflict în care ar fi fost implicate mai multe persoane. Scandalul a avut loc în Piaţa Constituţiei, chiar lângă Casa Poporului. Cu o seară înainte, în același loc, a avut loc un grav accident de circulație între două mașini care ar fi luat parte la curse ilegale.

Gepostet von Cristian Mateescu am Sonntag, 29. September 2019

Un bărbat a decedat în urma loviturilor primite

În urma incidentului foarte violent, două persoane au fost rănite, iar un echipaj de urgenţă le-a acordat îngrijiri. Ambulanțele sosite la fața locului au acordat primul ajutor celor doi bărbați. Unul dintre aceștia însă a decedat în urma multiplelor lovituri primite.

Cadavrul acestuia a fost ridicat şi transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru realizarea necropsiei. Procurorii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru găsirea celor care se fac vinovați de crimă și pentru aducerea lor în fața instanței de judecată.