Sport

O pictură a lui Cristiano Ronaldo pe peretele unui bar din Manchester, ironizată de fanii ”diavolilor”. Foto

Revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United a fost imortalizată de ”artiști” amatori e zidul celui mai popular bar între suporterii ”diavolilor”.
26.09.2021 | 17:10
O pictura a lui Cristiano Ronaldo pe peretele unui bar din Manchester ironizata de fanii diavolilor Foto
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo nu scapă de blestemul viziunii artiștilor care i-au dedicat, sau care încă îi dedică diverse forme de artă.

Ultima realizare, o picură murală realizată în centrul orașului Manchester, nu este întru totul pe gustul fanilor echipei de pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

Detaliul care i-a amuzat pe fani

Notorietatea de care se bucură starul portughez Cristiano Ronaldo au aprins imaginația artiștilor. Fotbalistul are o statuie de ceară în Muzeul de ceară din Madrid și o alta pe Aeroportul Internațional din Madeira, locul nașterii lui CR7.

Exponate care îl reprezintă pe cel mai mare fotbalist portughez al tuturor timpurilor există în mai multe locuri din lume, a chiar și în colecții particulare.

ADVERTISEMENT

Fanii lu Manchester United, nu toți, au ținut să imortalizeze momentul revenirii lui Cristiano Ronaldo la echipa de pe Old Trafford, iar modul acestui omagiu a fost o pictură murală.

Realizată pe unul dintre pereții celebrului pub ”The Trafford”, unul dintre locurile de întâlnire ale fanilor lui Man United, lucrarea a stârnit extrem de multe controverse și ironii.

ADVERTISEMENT

De ce au ironizat fanii lui Manchester United ”lucrarea” care îl reprezintă pe idolul lor

Imaginea de pe peretele barului ”The Trafford” îl prezintă pe fotbalistul portughez având un cap supradimensionat, care le-am amintit fanilor de statuia originală a atacantului de pe aeroportul din Madeira.

Suporterii ”diavolilor” s-au amuzat copios și ironiile au început să curgă pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

La fel s-a întâmplat și la începutul anului 2017 când statuia fotbalistului a fost dezvelită în proximitatea Aeroportului Internațional Madeira.

Fanii a observat imediat că opera de artă nu seamănă deloc cu starul naționalei Portugaliei și și-au expus propriile versiuni pe rețelele de socializare.

Ulterior, artistul a refăcut lucrarea care a costat aproximativ 100.000 de euro, iar a doua realizare aduce mult mai mult cu cel mai prolific marcator din toate timpurile.

ADVERTISEMENT