Life

O pisică apără mai bine decât mulți portari! Videoclipul cu Meownel Neuer face înconjurul lumii 😆

20.05.2020 | 12:16
O pisica apara mai bine decat multi portari Videoclipul cu Meownel Neuer face inconjurul lumii
O pisică dă dovadă de adevărate veleități de mare portar! Sursa foto: Twitter
ADVERTISEMENT

O pisică din Marea Britanie îi dă clasă portarului Manuel Neuer, felina fiind botezată, datorită abilităților cu care apără poarta, Meownel Neuer.

O pisică apără poarta ca un adevărat portar sau chiar mai bine

Vloggerul Chris Dixon a postat un videoclip pe rețelele de socializare cu pisica lui pentru a le arăta urmăritorilor săi că nu are cum să se plictisească în carantină, mai ales de când s-au reluat meciurile de fotbal din Germania.

ADVERTISEMENT

Dixon i-a impresionat pe toți cu pisica lui, care dă dovadă de o perspicacitate atunci când mingea se îndreaptă spre poartă și reușește să o înhațe chiar în ultimele secunde de multe ori, mai bine ca un portar autentic de la vreun club prestigios.

Clipul lui Dixon, distribuit și de echipa Bayern Munchen

Pentru că pisica se mișcă atât de bine în fața porții, reușind să facă niște arcuri incredibile pentru ca mingea să nu înscrie gol, stăpânul i-a dat numele Neuer, în onoarea portarului de la selecția națională a Germaniei și de la Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

Videoclipul postat de Dixon are deja peste 8 milioane de vizualizări în mediul virtual și a fost promovat inclusiv de clubul oficial de fotbal înscris în Bundesliga.

Pe Youtube, clipul cu felina-portar a strâns o serie de comentarii și like-uri, internauții scriind că îl invidiază pe britanic pentru ca are o pisică atât de talentată și de activă.

ADVERTISEMENT

„Cum își antrenează unii pisicile… Motanul meu doar doarme și iar doarme; Clipul s-ar vedea și mai spectaculos cu încetinitorul; Cel mai tare lucru pe care l-am văzut din 2012 încoace”, au comentat oamenii pe Youtube.

„Dacă pisicile ar fi în poartă la meciurile de fotbal, toate s-ar termina cu scorul 0-0; Pisicile vor domina lumea; Oricine poate să facă asta, doar că îi lipsește mult timp liber”, sunt alte comentarii care au curs la clipul cu pisica vloggerului britanic.

ADVERTISEMENT