O plajă din România, pe locul 4 în TOPUL celor mai frumoase din lume

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
18/07/2016, 11:34
O plajă din România, pe locul 4 în TOPUL celor mai frumoase din lume

Vara îmbie întotdeauna la vacanţă, iar dacă ajungeţi pe litoral, trebuie să vă opriţi şi pe singura plajă din România inclusă într-un top al celor mai frumoase din lume.
Alături de destinaţii din Seychelles, Australia, Cook Islands, Puerto Rico sau Brazilia, plaja din Corbu este prezentată ca locul perfect pentru o vacanţă liniştită, departe de zgomotul urban.

“Vara este aproape aici şi noi am început să căutăm bucăţi de paradis unde să ne bucurăm de plajă. Să ne scăldăm în soare, nisip fin, ape cristaline şi briză. Acestea sunt cele mai încântătoare şi fascinante plaje din lume”, şi-au motivat intenţia de a face topul celor mai frumoase plaje din lume editorii site-ului gipsy.ninja.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×