O poliţistă a făcut atac de panică, după ce a aflat că trebuie să conducă un Logan

Întâmplare de Cartea Recordurilor într-o comună din România! O tânără poliţistă, proprietara unui bolid de zeci de mii de euro, a făcut un atac de panică atunci când şefii au pus-o să...
07.10.2017 | 00:03
O politista a facut atac de panica dupa ce a aflat ca trebuie sa conduca un Logan
ADVERTISEMENT

Întâmplare de Cartea Recordurilor într-o comună din România! O tânără poliţistă, proprietara unui bolid de zeci de mii de euro, a făcut un atac de panică atunci când şefii au pus-o să se urce la volanului unei banale Dacia Logan! Tânăra a refuzat să se urce în maşină şi a chemat salvarea!

Un caz mai puţin obişnuit s-a înregistrat la Secţia 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, unde o tânără agentă a refuzat să urce la volanul Logan-ului de serviciu. Totul s-a petrecut pe data de 6 iulie 2017, zi în care agentul Diana Mihaela Tătaru a făcut un atac de panică în momentul în care i s-a cerut să ducă autoturismul marca Logan, din dotarea secţiei la Suceava, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava pentru efectuarea unei revizii. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Poliţista, atac de panică şi la venirea ambulanţei

La faţa locului a fost chemată o ambulanţă de la Rădăuţi, iar echipajul medical a consultat-o şi ar fi ajuns la concluzia că nu se impune transferul la spital. Totuşi, poliţista a insistat că vrea să fie consultată şi de un medic, astfel încât a fost transferată la unitatea spitalicească din Rădăuţi, de unde a primit acelaşi răspuns.

Poliţista a plecat înapoi la locul de muncă, se pare transportată de aceeaşi ambulanţă cu care venise de la Gălăneşti. După ce a ajuns înapoi la sediul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, Diana Mihaela Tătaru şi-a revnit imediat, după ce s-a urcat la volanul autoturismului marca BMW X3, cu care a plecat spre domiciliu.

ADVERTISEMENT

După acest incident, poliţista angajată din sursă externă a stat aproape mereu în concediu medical.
Referitor la situaţia din 6 iulie 2017, trebuie spus că a fost înaintat un raport la Secţia Control Intern din cadrul IPJ Suceava, care i-a audiat pe toţi poliţiştii de la Secţia din Gălăneşti, mai puţin pe Diana Mihaela Tătaru.