Life

O polițistă i-a adus României cinci medalii la World Police & Fire Games 2022. Denisa a obținut aurul de trei ori

Denisa Ştirbulescu, polițista devenită campioană mondială la World Police & Fire Games. A reușit să aducă trei medalii de aur pentru România. Iată ce a declarat după performanța sa.
04.08.2022 | 13:21
Denisa Ştirbulescu, polițista devenită campioană mondială la World Police & Fire Games. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Denisa Ştirbulescu este tânăra polițistă care a devenit campioană mondială la World Police & Fire Games din Rotterdam 2022. Iată ce a declarat aceasta după performanța sa.

Denisa Ştirbulescu, polițista devenită campioană mondială la World Police & Fire Games

Denisa Ştirbulescu a reușit să aducă României cinci medalii importante, dintre care trei de aur. World Police & Fire Games este o competiție în care participă polițiști și pompieri din întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Mai precis, la ediția din 2022, au participat 70 de țări și circa 10.000 de persoane din Ministerele de Interne ale lumii.

România a reușit datorită performanțelor echipei, inclusiv ale Denisei, să ajungă pe locul 16 din toate țările participante.

ADVERTISEMENT

România a făcut o adevărată performanță și a obținut 60 de medalii. Denisa Ştirbulescu a reușit să aducă rezultate importante pentru echipa sa și a obținut:

Locul 1 la proba de alergare 800m;
Locul 1 la proba de ștafeta 4x100m;
Locul 1 la proba de ștafeta 4x400m;
Locul 2 la proba de alergare 10km individual;
Locul 3 la proba de alergare 5km individual.

ADVERTISEMENT

Declarațiile polițistei care a câștigat mai multe medalii de aur

După ce a reușit această performanță, Denisa Ştirbulescu a declarat că i s-a făcut pielea de găină atunci când a urcat pe podium și a ținut în mâini drapelul țării și medaliile de aur.

De asemenea, aceasta a specificat că a muncit mult pentru a ajunge acolo și mai ales pentru a atinge o performanță de acest nivel, de a câștiga mai multe medalii de aur.

ADVERTISEMENT

“Ţi se face pielea de găină când eşti pe podium, cu drapelul României în mâini şi ţi se înmânează medaliile.  Sunt recunoscătoare pentru oportunitatea pe care am avut-o participând la World Police & Fire Games din Rotterdam, sunt fericită pentru rezultatele obţinute, dar mai ales pentru prieteniile legate şi pentru oamenii pe care i-am cunoscut.

ADVERTISEMENT

Am muncit mult pentru a atinge nivelul competiției care este solicitat pentru a reuși o performanță. Sunt aici pentru a câştiga! – acesta a fost motto-ul după care m-am ghidat şi care mi-a dat motivaţia să dau 110%”, a spus aceasta, după competiție, conform Antena 3.