News

O polițistă s-a împuşcat în cap. Avea doar 25 de ani

Problemele din familie au determinat-o pe o polițistă de doar 25 de ani să se sinucidă. Aceasta s-a împușcat în cap cu arma din dotare, în baia din gara Strehaia
19.01.2022 | 15:32
O politista sa impuscat in cap Avea doar 25 de ani
ADVERTISEMENT

O polițistă în vârstă de doar 25 de ani a decis să își încheie socotelile cu viața. Aceasta s-a împușcat în cap cu arma din dotare, în timpul programului de muncă. Tragedia a avut loc în baia din gara Strehaia.

O polițistă s-a împuşcat în cap. Avea doar 25 de ani

Deși avea toată viața înainte, o tânără polițistă a luat decizia de a-și pune capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

La doar o oră și jumătate de la începerea programului de muncă, aceasta a mers la toaletă, unde s-a împușcat cu arma din dotare.

“La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

ADVERTISEMENT

Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului”, a transmis Inspectoratul de Poliție Mehedinți.

La locul tragediei s-au deplasat cadrele medicale care au încercat să o resusciteze timp de 45 de minute. În ciuda eforturilor acestora de a o salva, tânăra a fost declarată decedată.

ADVERTISEMENT

“A preluat-o Ambulanţa din Strehaia, avea încă activitate cardiacă, pe traseu a intrat în stop cardio-respiratoriu.

Noi am venit în sprijin şi am resuscitat-o timp de 45 de minute, dar nu s-a mai putut face nimic. Leziuni incompatibile cu viaţa.

ADVERTISEMENT

Are plagă de intrare a glonţului şi plagă de ieşire. Cea de ieşire este de circa 7-8 cm, la nivelul capului”, a precizat medicul de pe ambulanţă.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care tânăra de 25 de ani a murit.

Cine era polițista care s-a împușcat în cap

Tânăra care a decis să se sinucidă a terminat Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, în anul 2018.

Ultimul aviz psihologic l-a primit în anul 2020.

Aceasta se căsătorise cu doar câteva luni în urmă, tot cu un polițist. Cei doi și-au unit destinele în septembrie 2021.

Din pozele postate pe rețelele de socializare, tânăra părea fericită, însă, în realitate, lucrurile nu stăteau chiar așa.

Din ultimele informații, ar fi recurs la acest gest necugetat pe fondul unor neînțelegeri în familie.

ADVERTISEMENT