News

O polițistă și-a uitat pistolul la benzinărie. Ce s-a întâmplat ulterior cu arma

O polițistă și-a uitat pistolul la benzinărie. Arma a fost luată de două persoane și aruncată ulterior pe un câmp. Oamenii legii au găsit pistolul, iar cele două persoane sunt acum audiate
16.12.2021 | 12:39
O politista sia uitat pistolul la benzinarie Ce sa intamplat ulterior cu arma
ADVERTISEMENT

O polițistă de la Secția 9 de Poliție și-a uitat pistolul într-o benzinărie. S-a întors după el în câteva minute, însă arma deja dispăruse. Ar fi fost luată de două persoane, care acum sunt audiate.

O polițistă și-a uitat pistolul la benzinărie

Incidentul în care a fost implicată o polițistă de la Secția 9 din Capitală a avut loc miercuri, 15 decembrie.

ADVERTISEMENT

Agentul de poliție a intrat la toaleta dintr-o benzinărie, însă a uitat să își ia și arma atunci când a ieșit.

Deși și-a dat seama destul de repede de ceea ce s-a întâmplat și s-a întors imediat la benzinărie, pentru a-și recupera arma din dotare, polițista nu a mai găsit nicio urmă de pistol. În doar câteva minute, acesta dispăruse.

ADVERTISEMENT

“În data de 15 decembrie 2021, un agent de poliție din cadrul Secției 9 Poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a intrat in toaletă unei benzinării, unde a uitat arma din dotare. În aproximativ 14 minute s-a reîntors, dar nu a găsit armamentul”, a comunicat Poliția.

Ce s-a întâmplat cu arma uitată de polițistă la benzinărie

Imediat după incident, au fost alertați oamenii legii aflați în teren.

În baza imaginilor de la camerele de supraveghere, polițiștii au constatat că pistolul ar fi fost luat de către o femeie care a intrat în aceeași toaletă.

ADVERTISEMENT

Potrivit Poliției, în urma cercetărilor, arma a fost recuperată de pe un câmp, unde a fost aruncată de persoana care a luat-o din benzinărie.

Tânăra în vârstă de 20 de ani nu ar fi acționat singură. Alături de ea, ar fi fost și un bărbat de 33 de ani. Amândoi au fost reținuți.

ADVERTISEMENT

“Atât femeia de 20 de ani, care și-ar fi însușit armă, cât și un bărbat de 33 de ani au fost reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, au precizat reprezentanții Poliției Române.

Ce riscă polițișta care a uitat pistolul la benzinărie

Neglijența polițistei ar putea să o coste scump, deoarece a fost deschis și un dosar penal pentru neglijență în serviciu.

“Față de agentul de poliție, prin structura de control intern, au fost declanșate cercetări. Agentul de poliție este încadrat în structura DGPMB din anul 2018”, a mai menționat Poliția.

ADVERTISEMENT
Tags: