ADVERTISEMENT
News

O prezentatoare a rubricii meteo, găsită moartă. Mesajul postat de aceasta pe Facebook cu câteva ore înaintea decesului

Autor: Adrian Baciu | 02.09.2020 | 11:37
O prezentatoare a rubricii meteo, găsită moartă. Mesajul postat de aceasta pe Facebook cu câteva ore înaintea decesului
O prezentatoare a rubricii meteo, găsită moartă. Mesajul postat de aceasta pe Facebook cu câteva ore înaintea decesului. Sursa foto: nypost.com

O prezentatoare a rubricii meteo de la un post de televiziune din Statele Unite ale Americii a fost găsită moartă în cursul weekendului trecut.

ADVERTISEMENT

Kelly Plasker, în vârstă de 42 de ani, lucra la postul de știri KCBD, cu sediul în Lubbock, Texas (SUA), iar duminică a fost găsită fără suflare.

La doar câteva ore înainte de deces, aceasta postase pe Facebook o serie de mărturisiri dureroase din timpul tinereții, atunci când ar fi fost agrestă fizic.

ADVERTISEMENT

Prezentatoare a rubricii meteo, găsită moartă. Ce postase pe Facebook chiar în ziua decesului

Doliu în presa de televiziune din SUA. O prezentatoare a rubricii meteo de la un post din Texas a murit în condiții suspecte, scrie The New York Post.

Moartea lui Kelly Plasker (42 de ani) a fost raportată în ziua în care aceasta scris pe o rețea socială despre directorul ei de liceu, care a agresat-o regulat și, ulterior, timp de cinci ani i-a fost partener.

ADVERTISEMENT

”Acea relație din trecut o numesc manipulare totală. Mi-a blocat viitorul și ambițiile în cel mai important moment al vieții mele, perioada când aveam atâtea oportunități. Vă iubesc. Creierul meu este distrus și nu mai pot suporta”, a scris Kelly în mediul virtual înainte de deces.

Decesul lui Kelly vine la doar doi ani după ce fiul ei adolescent s-a sinucis. Aceasta luptase ani buni cu depresia cauzată de acest eveniment. Până la această oră nu s-a anunțat cauza decesului prezentatoarei.

ADVERTISEMENT

Mesajul postului de televiziune la care lucra Kelly

Conducerea postului de televiziune la care era angajată Kelly Plasker a transmis un mesaj de condoleanțe după tragica veste a decesului prezentatoarei TV.

”Suntem profund întristați de tragica și brusca pierdere a prezentatoarei de la KCBD, Kelly Plasker. Kelly a fost un coleg dedicat al personalului meteorologic KCBD, foarte apreciată de spectatori și admirată de colegii ei de muncă.

ADVERTISEMENT

Cele mai profunde condoleanțe și gânduri ale noastre se îndreaptă către familia lui Kelly în acest moment de mare pierdere”, a spus vicepreședintele și directorul general Dan Jackson, într-o declarație.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!