News

O prezentatoare a rubricii meteo, găsită moartă. Mesajul postat de aceasta pe Facebook cu câteva ore înaintea decesului

02.09.2020 | 11:37
O prezentatoare a rubricii meteo gasita moarta Mesajul postat de aceasta pe Facebook cu cateva ore inaintea decesului
ADVERTISEMENT

O prezentatoare a rubricii meteo de la un post de televiziune din Statele Unite ale Americii a fost găsită moartă în cursul weekendului trecut.

Kelly Plasker, în vârstă de 42 de ani, lucra la postul de știri KCBD, cu sediul în Lubbock, Texas (SUA), iar duminică a fost găsită fără suflare.

ADVERTISEMENT

La doar câteva ore înainte de deces, aceasta postase pe Facebook o serie de mărturisiri dureroase din timpul tinereții, atunci când ar fi fost agrestă fizic.

Prezentatoare a rubricii meteo, găsită moartă. Ce postase pe Facebook chiar în ziua decesului

Doliu în presa de televiziune din SUA. O prezentatoare a rubricii meteo de la un post din Texas a murit în condiții suspecte, scrie The New York Post.

ADVERTISEMENT

Moartea lui Kelly Plasker (42 de ani) a fost raportată în ziua în care aceasta scris pe o rețea socială despre directorul ei de liceu, care a agresat-o regulat și, ulterior, timp de cinci ani i-a fost partener.

”Acea relație din trecut o numesc manipulare totală. Mi-a blocat viitorul și ambițiile în cel mai important moment al vieții mele, perioada când aveam atâtea oportunități. Vă iubesc. Creierul meu este distrus și nu mai pot suporta”, a scris Kelly în mediul virtual înainte de deces.

ADVERTISEMENT

Decesul lui Kelly vine la doar doi ani după ce fiul ei adolescent s-a sinucis. Aceasta luptase ani buni cu depresia cauzată de acest eveniment. Până la această oră nu s-a anunțat cauza decesului prezentatoarei.

Mesajul postului de televiziune la care lucra Kelly

Conducerea postului de televiziune la care era angajată Kelly Plasker a transmis un mesaj de condoleanțe după tragica veste a decesului prezentatoarei TV.

ADVERTISEMENT

”Suntem profund întristați de tragica și brusca pierdere a prezentatoarei de la KCBD, Kelly Plasker. Kelly a fost un coleg dedicat al personalului meteorologic KCBD, foarte apreciată de spectatori și admirată de colegii ei de muncă.

Cele mai profunde condoleanțe și gânduri ale noastre se îndreaptă către familia lui Kelly în acest moment de mare pierdere”, a spus vicepreședintele și directorul general Dan Jackson, într-o declarație.

ADVERTISEMENT