Life

O cunoscută prezentatoare din România, refugiu în alcool. “Îmi vine să mă târăsc ca un șobolan”

O prezentatoare tv celebră de la Pro Tv a trecut prin depresie și și-a găsit refugiul într-un viciu periculos: alcoolul
03.06.2023 | 11:23
O cunoscuta prezentatoare din Romania refugiu in alcool Imi vine sa ma tarasc ca un sobolan
Lili Sandu, prezentatoarea de la Vorbeste Lumea - Pro Tv a trecut prin depresie
ADVERTISEMENT

Este prezentatoare la Pro Tv, este celebră, frumoasă și are o familie împlinită. Cu toate acestea, Lili Sandu a recunoscut că s-a confruntat cu depresia. Din păcate, frumoasa vedetă nu a ales să apeleze la un specialist, ci mai degrabă s-a refugiat într-un viciu. Acum, Lili a vorbit despre perioada în care și-a găsit “alinarea” în alcool.

Celebra prezentatoare a emisiunii “Vorbește Lumea” de la Pro Tv a abuzat de consumul de alcool

Lili Sandu părea că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Și-a găsit dragostea când l-a întâlnit pe Silviu Țolu. Cei doi au decis să formeze o familie în urmă cu șapte ani, iar în 2020 a venit pe lume fiul lor, Thomas Jay. Și, cu toate că avea tot ceea ce își dorise și la care se rugase de multă vreme, Lili Sandu a ajuns să trăiască un coșmar. S-a confruntat cu o depresie post-natală puternică, iar acum a vorbit despre asta.

ADVERTISEMENT

“Eu știam, din ce am auzit, că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine. Pentru mine primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea. Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc”, a declarat Lili Sandu la Pro Tv.

Prezentatoarea Pro Tv, despre depresia cruntă: “Alcoolul a fost un refugiu”

Lili Sandu susține că a avut parte de ajutor de la soțul ei, însă tot neputincioasă se simțea. În plus, vedeta urma și un tratament medical care îi dădea schimbări hormonale. Toate acestea și depresia post-natală au determinat-o să își găsească “alinarea” în alcool.

ADVERTISEMENT

„Totul se învârtea în jurul copilului. Mă spălam pe păr la două săptămâni. În cazul meu alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți.”, a mai spus Lili Sandu pentru sursa citată

Lili Sandu, despre momentele dificile: “Îmi venea să mă târăsc ca un șobolan”

Lili Sandu susține că una dintre greșelile pe care le-a făcut a fost că nu a apelat imediat la un specialist. Vedeta a ales să rămână singură și să nu vorbească nimănui despre problemele sale. Ba mai mult, Lili afișa o viață perfectă pe internet.

ADVERTISEMENT

“La început mi-a fost rușine să vorbesc și prezentam pe Instagram o viață perfectă. Mi-a fost foarte greu, comunitatea mea a reacționat și femeile mi-au dat putere. Și spuneam «Asta simt. Am anxietate. Îmi vine să mă târăsc ca un șobolan. Nu mă recunosc»”, și-a amintit Lili Sandu pentru sursa citată.

Lili Sandu a intrat în depresie după pierderea tatălui

Frumoasa vedetă nu a fost, din păcate, ocolită de necazuri. Lili Sandu și-a pierdut tatăl în urmă cu 13 ani după ce s-a luptat cu o boală multă vreme. Vedeta a spus că acela a fost unul dintre cele mai dificile momente din viața ei.

ADVERTISEMENT

“Cea mai dureroasă perioadă din viața mea a fost atunci când l-am pierdut pe tata. Se împlinesc 8 ani de atunci, dar parcă s-a întâmplat ieri. Asta a fost perioada cu adevărat dificilă și dureroasă.

Am jucat în câteva seriale TV, după care am luat decizia, în două zile, să mă mut în Los Angeles. Probabil că și din cauza pierderii tatălui meu, voiam să fiu într-un mediu nou, să o iau de la zero. Îmi plac începuturile, mă ambiționează”, spunea Lili Sandu.

ADVERTISEMENT