Anca Lungu părăseşte pupitrul Observatorului de la Antena 1! Cine o va înlocui!

Filon Stan   
in Cele mai citite
02/04/2018, 15:41
Anca Lungu părăseşte pupitrul Observatorului de la Antena 1! Cine o va înlocui!

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Anca Lungu părăseşte Observatorul Antenei 1! Vedeta este însărcinată în şase luni de zile şi curând va părăsi ţara. Începe un nou drum departe de România, alături de familia sa frumoasă. Prezentatoarea TV a anunţat în lacrimi plecarea!

Locul Ancăi Lungu va fi luat de Cosmin Stan şi Octavia Geamănu. Telespectatorii îl pot urmări pe Cosmin la pupitrul de ştiri al jurnalului din prime time în fiecare sâmbătă şi duminică de la ora 19:00, unde va prezenta alături de Octavia Geamănu.

Anca Lungu, corespondentul Antena 1 Nisa

“Mã bucur ca las Observatorul pe mâinile voastre” şi-a început Anca discursul asearã, vizibil emoţionatã de supriza pregãtitã de colegii sãi, Octavia şi Cosmin, care s-au prezentat în platoul ştirilor, pentru a prelua ştafeta de ştiristã. “Au fost 15 ani minunaţi, jumãtate din viaţa mea. Nu aveam incã 17 ani când am avut prima mea emisiune în direct, la Antena 1 Suceava”. Cu ochii în lacrimi, ştirista a continuat: “Drumul meu în televiziune nu se încheie aici. Într-adevăr este ultimul jurnal la Antena 1, dar  eu voi continua să apar pe sticlă. Voi fi corespondentul  staţiei de la Nisa, acolo unde voi începe o viaţă nouă”, a spus Anca Lungu, care a predate ştafeta noilor ei colegi.

Închide ×