Life

O prințesă a renunțat la îndatoririle regale pentru a munci cu iubitul său. Povestea de iubire care i-a revoltat pe norvegieni

O poveste de iubire sinceră i-a revoltat pe norvegieni. Prințesa Märtha Louise a Norvegiei a luat decizia de a renunța la îndatoririle regale, însă a avut un motiv bun.
09.11.2022 | 09:08
O printesa a renuntat la indatoririle regale pentru a munci cu iubitul sau Povestea de iubire care ia revoltat pe norvegieni
Prințesa Märtha Louise a Norvegiei are 51 de ani și formează un cuplu cu Durek Verrett. Sursă foto: captură video
ADVERTISEMENT

Prințesa Märtha Louise a Norvegiei are 51 de ani și formează un cuplu cu Durek Verrett, un guru spiritual de la Hollywood.

Prințesa Märtha Louise a Norvegiei a decis să renunțe la îndatoririle regale

Cei doi sunt și logodiți, însă nimeni nu avea să știe ce decizie va lua prințesa cu privire la rolul din familia regală. În urmă cu ceva timp, conform anunțului făcut de Palatul Regal, prințesa a decis să renunțe la îndatoririle sale regale.

ADVERTISEMENT

Motivul invocat de aceasta ar fi nevoia de timp pentru a se putea concentra pe cu totul alte lucruri. Mai exact, este vorba despre afacerea de medicină alternativă pe care o are cu Durek Verrett, logodnicul său.

“Prințesa renunță la rolul de patroană regală și nu va mai reprezenta casa regală în prezent. (…) în conformitate cu dorința regelui, prințesa își va păstra titlul”, a precizat palatul într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Menționăm că gurul spiritual de la Holywood a scris și o carte care a stârnit controverse. Este vorba despre “Spirit Hacking”, în care se menționează că în realitate, cancerul este o alegere.

În urma deciziei luate de Prințesa Märtha Louise a Norvegiei, cel mai recent sondaj realizat în luna septembrie arată că din ce în ce mai mulți norvegieni și-au pierdut încrederea în familia regală.

ADVERTISEMENT

Norvegienii nu mai văd cu ochi buni familia regală

Mai exact, datele arată că 17% din populația țării are o părere proastă despre membrii familiei regale, care până acum erau extrem de populari și apreciați.

Referitor la relația dintre Durek Verrett și Prințesa Märtha Louise a Norvegiei, conform informațiilor transmise de reprezentanții palatului, cei doi ar urma să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

Deși logodnicul ei va devenit membru al familiei regale atunci, acesta nu va avea un titlu și de asemenea, nu va reprezenta nici monarhia, notează The Guardian.

Trebuie subliniat faptul că Märtha Louise și-a pierdut titlul onorific “Alteța Sa Regală” în 2002, când a ales să lucreze ca clarvăzătoare.

Märtha Louise spunea că poate vorbi cu îngerii

Ea susținea atunci că poate să vorbească cu îngerii, iar începând cu anul 2019, a fost de acord să nu își mai folosească deloc titlul de prințesă în demersurile comerciale pe care le mai făcea.

De asemenea, cei doi logodnici au mai decis și să se abțină de la orice asociere cu familia regală în canalele lor de socializare.

Deși are mare încredere în sistemul de sănătate din Norvegia, Prințesa a spus nu de puține ori că există și alte componente care pot asigura o viață mai bună.

“Cred, totuși, că există componente ale unei vieți bune și ale unei sănătăți fizice și psihice solide care s-ar putea să nu fie atât de ușor de rezumat într-un raport de cercetare”, spunea aceasta.

Amintim că și prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la îndatoririle regale, iar acest lucru a stârnit un val de nemulțumiri în rândul britanicilor, dar și rândul membrilor familiei regale.

ADVERTISEMENT
Tags: