News

Video. O profesoară din Bârlad, filmată când juca la păcănele: „Am băgat 50, 60, 70 de milioane. Doamne, ai milă de mine”

O profesoară din Bârlad a fost filmată atunci când se juca la jocurile de noroc. Femeia a pierdut la păcănele câteva zeci de milioane, motiv pentru care înjura și a devenit violentă.
16.03.2022 | 15:48
Video O profesoara din Barlad filmata cand juca la pacanele Am bagat 50 60 70 de milioane Doamne ai mila de mine
O profesoară din Bârlad, filmată când juca la păcănele. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

O profesoară din județul Vaslui a fost surprinsă în timp ce juca la păcănele. Femeia a fost filmată, iar imaginile au fost publicate pe TikTok, de unde au devenit virale.

Profesoară din Bârlad, la păcănele. Femeia a apelat la divinitate

După ce imaginile au fost făcute publice, Inspectoratul Școlar Județean Vaslui a declanșat o anchetă.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost filmată când era la jocurile de noroc și, conform spuselor sale, a pierdut 7.000 de lei. Atunci a decis că este momentul să apeleze la ajutorul divin.

Astfel, ea a fost auzită când îi cerea lui Dumnezeu să îi dea banii înapoi. Nici Maica Domnului nu a scăpat de rugile fierbinți ale profesoarei care a jucat tot ce avea la păcănele.

ADVERTISEMENT

Totodată, ea se întreba cum va putea recupera banii pe care i-a pierdut și spunea că tremură de teamă, timp în care nu contenea să înjure, sperând că poate va primi ceva de la mașinuța de joc.

„Dă dracului ceva, că am băgat 50, 60, 70 de milioane. 70! Nici mai mult nici mai puțin… Doamne, ai milă de mine, Maica Domnului! Doamne, cine îmi dă mie banii înapoi, Doamne?

ADVERTISEMENT

Doamne, te rog! Doamne maica Domnului, tremură picioarele și viața în mine. Doamne, uită-te la mine, Doamne. Doamne, dă-mi banii înapoi. 70 de milioane băi frate…”, se aude ea spunând pe filmarea respectivă.

Profesoara înjura și lovea păcănelele. Acum este cercetată disciplinar

Cadrul didactic nu s-a limitat la a înjura mașinuța care nu îi dădea bani și chiar a început să o lovească violent. Ea chiar cere ajutorul colegului de lângă ea, pentru ca el să îi schimbe bani, să mai poată juca puțin, dar o sumă mai mică.

ADVERTISEMENT

Femeia este acum cercetată disciplinar pentru că a jucat la păcănele, iar conducerea școlii unde ea este profesoară a convocat în regim de urgență comisia respectivă.

Mai mult, oficialii de la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui sunt de părere că profesorii trebuie să aibă un cod etic atât la școală, cât și în afara ei.

 „Conducerea școlii s-a autosesizat și a convocat Comisia de Etică și Disciplină. Chiar dacă se află în timpul liber, cadrele didactice au un cod de etică pe care trebuie să-l respecte, trebuie să aibă un comportament adecvat atât în interiorul școlii, cât și în afara ei”, a transmis inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, Elena Mustață.

ADVERTISEMENT