ADVERTISEMENT
News

O profesoară din Roma s-a sinucis de teama Covid-19. Femeia era terorizată de gândul că s-ar putea îmbolnăvi

Autor: Flaviu Popa | 10.09.2020 | 18:12
O profesoară din Roma s-a sinucis de teama Covid-19. Femeia era terorizată de gândul că s-ar putea îmbolnăvi
Familia femeii sinucigașe spune că se temea de infectarea cu Covid-19. Foto: Pixabay

O profesoară din Roma s-a sinucis, de teamă că are Covid-19, deși nu aflase rezultatul testului.

ADVERTISEMENT

Femeia a făcut un atac de panică și s-a aruncat de la etaj, deși soțul ei a încercat să o calmeze în nenumărate rânduri.

Profesoara era terorizată de gândul că s-ar putea infecta cu noul coronavirus, deși nu a primit niciodată un test pozitiv în acest sens.

ADVERTISEMENT

O profesoară din Roma s-a sinucis, de teamă că se va infecta cu noul coronavirus

Femeia în vârstă de 45 de ani își făcuse un test pentru Covid-19, însă nu a mai avut răbdare să afle rezultatul testului și s-a aruncat de la etajul 5.

„Era din ce în ce mai îngrijorată, tot vorbea despre boală. A făcut testul, dar a continuat să fie foarte neliniștită și ciudată“, a explicat soțul femeii în momentul în care a sosit Poliția, conform Ziare.com.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii vor stabili care sunt circumstanțele sinuciderii, însă femeia a lăsat un bilet de adio în care și-a justificat gestul și a profitat de un moment în care soțul ei dormea și s-a aruncat de pe geam.

Tot mai mulți oameni se sinucid de teama Covid-19, cu toate că mulți nu sunt infectați. Simplul gând că ar putea lua boala l-a determinat și pe un bărbat din Dâmbovița să se sinucidă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 61 de ani locuia împreună cu soția, soacra, fiica și fiul său și era obsedat de gândul că se va îmbolnăvi cu noul coronavirus.

„A găsit un bilet pe masă, acolo. El lucra cu sora sa la uzină și îi spunea mereu sora mea, mi-e frică de Covidul ăsta, mi-e frică că mă îmbolnăvesc. Hai, mă, că nu mori tu, mor ăia bătrânii”, a transmis Maria Croitoru, vecina bărbatului.

ADVERTISEMENT

Tot timpul era supărat, niciodată nu zâmbea. Nu comunica cu oamenii. Dumnezeu dacă vrea ne ia din fundul grădinii, eu așa zic. Credință în Dumnezeu și mergem înainte. E greu, e foarte greu”, a explicat o altă vecină.

Bărbatul a lăsat un bilet de adio și s-a sinucis într-un moment în care familia nu era atentă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!