Life

O profesoară foarte apreciată a murit înainte să împlinească 45 de ani: “Săptămâni întregi s-a luptat să trăiască”

O profesoară foarte apreciată a murit înainte să împlinească 45 de ani. Era lector universitar la colectivul de Limba Germană a Facultății de Litere a Universității Ovidius din Constanța. 
12.07.2022 | 11:31
O profesoara foarte apreciata a murit inainte sa implineasca 45 de ani Saptamani intregi sa luptat sa traiasca
O profesoară foarte apreciată a murit înainte să împlinească 45 de ani. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O profesoară foarte apreciată de către studenții săi a murit înainte să împlinească vârsta de 45 de ani. Femeia s-a stins din viață după ce s-a luptat săptămâni întregi pentru viața sa.

O profesoară foarte apreciată a murit înainte să împlinească 45 de ani

Moartea profesoarei i-a întristat atât pe cei care i-au fost colegi, cât și pe studenți, care au apreciat-o foarte mult.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre lectorul universitar Ionela Duduță, de la colectivul de Limba Germană a Facultății de Litere a Universității Ovidius din Constanța.

Vestea tristă a fost anunțată de reprezentanții Facultății de Litere, pe rețelele sociale. Ionela Duduță a decedat în dimineața zilei de duminică, 10 iulie 2022.

ADVERTISEMENT

Profesoara era foarte pasionată de ceea ce făcea și îi plăcea să lucreze cu studenții, așa cum reiese din mesajul postat de către reprezentanții instituției de învățământ la care a predat.

Aceasta urma să împlinească 45 de ani în luna august. În mediul online au curs sute de mesaje de condoleanțe din partea celor care au cunoscut-o.

ADVERTISEMENT

“Colega noastră, lect. univ. dr. Ionela Duduță de la colectivul de Limba Germană a Facultății de Litere, s-a stins, în această dimineață, după săptămâni întregi în care s-a luptat să trăiască.

Ionela Duduță a fost un profesor dedicat și pasionat de activitatea de predare și cercetare, căruia îi plăcea să lucreze cu studenții, dar dincolo de asta a fost un om minunat, întotdeauna o sursă de energie pozitivă, de zâmbet, de inspirație.

ADVERTISEMENT

Regretăm enorm dispariția ei mult prea devreme dintre noi. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au scris colegii regretatei profesoare pe pagina de Facebook.

Vestea a fost un șoc pentru cei care i-au fost studenți, după cum reiese din mesajele de condoleanțe din secțiunea de comentarii.

Nu a fost precizat motivul exact care a dus la decesul profesoarei, la nici 45 de ani.

Un mesaj de condoleanțe a fost postat și pe pagina oficială de Facebook a Universității Ovidius din Constanța.

ADVERTISEMENT
Tags: