News

O profesoară s-a aruncat de la etaj la câteva ore de la externare. Fusese diagnosticată cu coronavirus

20.10.2020 | 18:04
O profesoara sa aruncat de la etaj la cateva ore de la externare Fusese diagnosticata cu coronavirus
ADVERTISEMENT

O profesoară de matematică din Suceava s-a aruncat în gol de la etajul IV al blocului unde locuia.

Gestul tragic vine la câteva ore după ce femeia fusese externată din spital, la finalul unei lupte cu Covid-19 în care boala a fost învinsă.

ADVERTISEMENT

Conform Adevărul, femeia a încercat să se sinucidă în seara zilei de 19 octombrie, pe fondul unei depresii severe.

O profesoară din Suceava s-a aruncat de la etaj după ce a fost externată din spital

Profesoara în vârstă de 43 de ani era căsătorită, însă soțul acesteia lucra în străinătate. În momentul în care a ales să se arunce de la geam era singură acasă.

ADVERTISEMENT

„Copleșită de gânduri negre”, femeia s-a întors după externarea din spital în apartamentul ei de pe strada Mărășești din Suceava, după care s-a aruncat în gol de la etajul IV.

Cea care a găsit-o a fost sora femeii, care a venit să o verifice pentru că nu răspundea la telefon.

ADVERTISEMENT

A fost transportată de urgență la Spitalul Suceava și a fost operată, având mai multe fracturi costale, fractură de bazin și fractură de coloană. Cu toate acestea, medicii au reușit să o salveze și starea ei este stabilă.

Sursele Adevărul susțin că femeia suferă de depresie, acesta fiind motivul pentru care a ales să încerce să se sincucidă.

ADVERTISEMENT

Covid-19 împinge oamenii spre suicid

Nu există nicio zi în România fără ca presa să relateze cel puțin un caz de suicid sau tentativă de suicid, majoritatea fiind asociate cu Covid-19.

Oamenii cedează presiunii, fie de teama că se vor infecta, fie pentru că sunt deja infectați, o realitate tragică a societății din zilele noastre.

De la doctori, asistente, care își pun capăt zilelor, cum este și cazul unui medic din Timișoara care s-a împușcat în cap în 14 octombrie, la oameni simpli care recurg la acest gest, România s-a transformat într-un loc unde oamenii aleg să-și ia viața, cedând în lupta cu pandemia.

ADVERTISEMENT