ADVERTISEMENT
Fotbal international

O rachetă a căzut lângă un oraş în care se va disputa un meci din Europa League! Decizia luată de autorităţile locale

Autor: Razvan Nicolae | 09.08.2018 | 18:21
O rachetă a căzut lângă un oraş în care se va disputa un meci din Europa League

O rachetă a căzut lângă un oraş în care se va disputa un meci din Europa League. Situaţia tensionată din Israel afectează şi fotbalul, iar meciul Hapoel Beer Sheva – APOEL Nicosia, din turul trei preliminar din Europa League, ar putea să fie amânat.

ADVERTISEMENT

La ora locală 15:00, o rachetă lansată din Fâşia Gaza a căzut lângă Beer Sheva, iar jucătoii ciprioţi au fost înspăimântaţi de acest eveniment. Oficialii clubului au cerut ca meciul care se va disputa joi, de la ora 20:00, să fe amânat. “Dorim ca meciul să nu se mai joace. Nu se poate juca fotbal acum”, a declarat Prodromos Petrides, preşedintele lui APOEL Nicosia.

O rachetă a căzut lângă un oraş în care se va disputa un meci din Europa League

O rachetă a căzut lângă un oraş în care se va disputa un meci din Europa League. Autorităţile locale s-au întrunit într-o şedinţă specială şi au analizat situaţia din Beer Sheva. Aceştia au hotărât că meciul se poate disputa fără nicio problemă, însă o decizie finală va fi luată de UEFA cu o oră înainte de startul partidei. Militanţii Hamas au trimis peste 100 de rachete spre Israel în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

Trei echipe româneşti joacă în turul trei preliminar din Europa League

CFR Cluj va juca joi, de la ora 19:00, împotriva armenilor de la Alaşkert. Vicecampioana României a fost eliminată de Malmo în turul doi preliminar din Liga Campionilor, dar continuă în Europa League, unde va evolua pe ruta campioanelor. RB Leipzig – U Craiova se va disputa joi, de la ora 19:30, în timp ce FCSB se va duela cu Hajduk Split, de la ora 21:45.

Un proiectil a picat lângă Beer Sheva unde sa va juca o partidă din Europa League
Un proiectil a picat lângă Beer Sheva unde sa va juca o partidă din Europa League
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!