Life

O recunoști? Așa arăta Carmen de la Sălciua în primele apariții tv. Transformarea chiar este uluitoare. Video

Carmen de la Sălciua era o tânără timidă și copleșită de emoții la începutul carierei sale, în primele apariții tv. Transformarea cântăreței chiar este uluitoare, iar imaginile vorbesc de la sine.
06.07.2022 | 07:06
Cum s-a transformat în timp Carmen de la Salciua. Sursa foto. Facebook.
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a cucerit publicul cu talentul ei. Cântăreața este invitată să susțină programe artistice la evenimente private, unde lumea se distrează pe muzica divei. Pasiunea pentru muzică, frumusețea, dar și vocea ei au ajutat-o să aibă rapid un succes în acest domeniu. Diva cântă cu Nelu Popa, pe care îl știe de 14 ani.

Carmen de la Sălciua s-a transformat radical în ultimii ani

Carmen de la Sălciua arăta cu totul diferit la începutul carierei sale. FANATIK îți dezvăluie cum era vedeta în primele apariții tv, iar transformarea cântăreței chiar este uluitoare. Dacă o vezi, nu o recunoști. Imaginile sunt de mai bine de 10 ani, când solista avea primele apariții la Etno TV, în emisiunea Hai la joc și voie bună.

ADVERTISEMENT

Pe la începuturile sale, solista avea trac în fața camerelor de filmat și abia reușea să transmită un mesaj, copleșită de emoții. Emisiunea în care a apărut Carmen de la Sălciua la începutul carierei sale a fost realizată în apropierea Crăciunului și, în fața prezentatoarei, artista abia a reușit să lege câteva cuvinte.

Anii au trecut, iar Carmen de la Sălciua a devenit una dintre cele mai ascultate, iubite, dar și căutate cântărețe din România. În ceea ce privește aspectul fizic, diferențele sunt uriașe între cei mai bine de 10 ani care au trecut de atunci. Look-ul său, deloc cizelat, a fost înlocuit, în timp, cu o înfățișare de divă. Acum, Carmen de la Sălciua pare sigură pe ea și se prezintă impecabil în fața aparatului de filmat.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Carmen de la Sălciua și-a schimbat look-ul de nenumărate ori. De pildă, în toamna anului trecut, ea și-a tuns părul până la umeri și i-a cerut hair stylist-ului câteva șuvițe roz.

Mai mult, solista a optat pentru un breton mai lung, care îi scoate  în evidență trăsăturile frumoase ale feței. Imaginile publicate de cântăreață pe rețelele sociale au adunat, într-un timp scurt, numeroase like-uri. Mulți dintre fani au felicitat-o pentru acest curaj.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua s-a tuns băiețește

La fiecare apariție a sa, indiferent că este la TV sau în mediul online, Carmen de la Sălciua a apelat mereu la peruci cu părul lung. La începutul anului, vedeta, care nu părea înnebunită după părul scurt, a optat pentru o schimbare radicală și s-a tuns băiețește.

Artista le-a arătat fanilor schimbarea prin care a trecut, printr-o postare pe contul său de Instagram, și a dezvăluit că niciodată nu a avut părul scurt.

ADVERTISEMENT

„Eu am trecut prin schimbări nenumărate și am avut culori și tunsori de tot felul, extensii, peruci, dar niciodată părul scurt. Ei, uite că a venit și ziua asta. M-am tuns scurt și îmi place foarte tare!”, a spus Carmen, în luna februarie, după ce s-a tuns scurt.

carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua s-a tuns băiețește. Sursa foto: Facebook.

Carmen de la Sălciua a recunoscut că s-a inspirat pentru noul look de la o actriță din Sunset Beach, serial pe care il urmărea în copilărie. Deși se declara destul de încântată de tunsoare, artista pare să își regrete decizia și apelează la ajutorul perucilor pentru a avea părul lung… din nou.

„Urmăream eu un serial în copilărie care se numea Sunset Beach (puțin știu despre ce vorbesc) și era o actriță Sheridan care avea tunsoarea asta. Mereu mă întrebam când o să am curajul asta să fac o asemenea schimbare”, a mai spus Carmen de la Sălciua.

Cu toate că a lăsat că se înțeleagă că îi place cum arată tunsă scurt, diva s-a plictisit repede și a optat pentru o altă schimbare de imagine.

Carmen de la Sălciua s-a plictisit și de perucile de nuanță șatenă, a trecut iar la blond și, ajutată de extensii, și-a recăpătat părul lung.

Ce intervenții estetice are Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua a suferit mai multe intervenții estetice, de-a lungul timpului. Și-a pus acid hialuronic în buze, dar a apelat și la alte operații estetice. Nemulțumită de nasul pe care îl avea, cântăreața și-a făcut rinoplastie. În plus, la scurt timp, ea și-a pus fațete dentare, pentru un zâmbet perfect. Unii spun că solista și-ar fi pus și silicoane, însă ea a negat intervenția.

„Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de tine ca femeie! Dacă îți plac melodiile mele îți mulțumesc! De restul frustrărilor nu sunt interesată, absolut deloc! Nu am jignit și nu am judecat deciziile nimănui și mi-ar plăcea să se comporte toți oamenii așa! 

„Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum …am lăsat oamenii mereu să creadă ce vor! Cei care vor să vadă dincolo de o poză …vor vedea! Din păcate, nu faci parte din acea categorie! Oricum ar fi și oricum ar arăta un om, nu are nimeni dreptul să judece!”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul ei de Instagram, la momentul respectiv”, a spus Carmen de la Sălciua pe rețelele sociale.

În ultime vreme s-a spus despre ea că ar fi însărcinată, însă vedeta a negat acest lucru.

ADVERTISEMENT