Sporturi

O rivală a Simonei Halep s-a logodit cu un fost jucător din La Liga și Premier League! Momentul în care a spus DA

30.04.2019 | 09:55
Sloane Stephens și-a anunțat logodna pe o rețea de socializare

O rivală a Simonei Halep s-a logodit cu un fost jucător din La Liga și Premier League.  Jucătoarea de tenis Sloane Stephens, campioană la US Open în 2017 şi finalistă la Roland Garros 2018, când a pierdut ultimul act chiar în fața româncei, s-a logodit cu fotbalistul american al echipei FC Toronto, Jozy Altidore. “Forever yes!”, a scris americanca pe o rețea de socializare, unde a postat şi o fotografie alături de iubitul ei.

Lucrurile sunt diferite acum faţă de cum erau în mod normal. Nu vreau să mă grăbesc în a lua o decizie (n.r. – în ceea ce priveşte angajarea unui nou antrenor), vreau să găsesc pe cineva cu care să mă înţeleg bine. Nu vreau să iau pe oricine pentru a putea spune apoi – oh, acum am antrenor. Nu e vorba că aş vrea să fiu pe cont propriu, sau că nu aş căuta un antrenor.

Cred că sunt undeva, la mijloc, între situaţia Simonei Halep şi o situaţie foarte dificilă, declara Sloane Stephens în urmă cu doar câteva săptămâni atunci când a fost chestionată despre debutul de sezon.

  • 8 este poziția pe care o ocupă Sloane Stephens în circuitul mondial 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri