ADVERTISEMENT
Carousel hot news

CFR Cluj A OCHIT un jucător al Stelei. Grigoraş ÎL VREA!

Trecut pe line moartă de Laurenţiu Reghecampf, Mihai Răduţ are zilele numărate în Ghencea, mai ales după ce şi-a depus chiar şi memoriu la LPF pentru că nu a primit de la Gigi Becali prima...
Autor: Daniel Vlad | 16.12.2013 | 13:38
CFR Cluj A OCHIT un jucător al Stelei. Grigoraş ÎL VREA!

Trecut pe line moartă de Laurenţiu Reghecampf, Mihai Răduţ are zilele numărate în Ghencea, mai ales după ce şi-a depus chiar şi memoriu la LPF pentru că nu a primit de la Gigi Becali prima de calificare în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

În aceste condiţii, Răduţ îşi caută un alt angajament. După ce a primit o ofertă de la CS Universitatea Craiova, pe care se pare că nu are de gînd să o onoreze, surse din anturajul mijlocaşului echipei din Ghencea ne-au dezvăluit că prin diferiţi intermediari tînărul jucător i-a transmis lui Petre Grigoraş că ar fi tentat să meargă la CFR. “Răduţ este un jucător de care mie îmi place. Am lucrat cu el la Pandurii şi ştiu ce poate. Vom vedea în această iarnă dacă este posibil să îl aducem la CFR Cluj. Mai multe nu pot să declar în acest moment deoarece trebuie să mă consult şi cu conducătorii echipei mele”, a spus pentru FANATIK, Grigoraş.

steaua-mihai-radut-vrea-sa-plece-vezi-cine-il-doreste-si-pe-ce-suma-102941-1

“Beer Sheva l-a dorit în vară”

În această vară, Mihai Răduţ a fost la un pas de un transfer în Israel la Beer Sheva, după ce nu fusese trecut de Laurenţiu Reghecampf pe lista UEFA, dar din cauza faptului că deşi jucătorul îşi dăduse acordul să te transfere la această echipă, tranzacţia nu s-a mai realizat deoarece Gigi Becali a stopat pe ultima sută de metri tranzacţia. Israelienii îl doreau pe jucătorul Stelei sub formă de împrumut un an de zile plus prima opţiune a transferului definitiv al acestuia.

ADVERTISEMENT

119 în 18 etape a jucat Mihai Răduţ pentru Steaua în acest campionat

10 meciuri din 17 partide Mihai Răduţ  nici măcar nu a prins lotul de 18 jucători la Steaua

2 goluri a dat Răduţ pentru Steaua în partida din Cupa României cu Avîntul Bîrsana

1 singur meci a jucat Răduţ pentru Steaua în Liga Campionilor, intrînd pe final de joc în partidă din preliminarii cu Vardar Scopje

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!