Life

O româncă a fost însărcinată în fiecare an în ultimii 20 de ani! Georgiana are cea mai numeroasă familie din România

O româncă a fost însărcinată în fiecare an în ultimii 20 de ani! Georgiana Văcaru are cea mai mare familie din țară, fiind în total 22 de membri, cu ea și cu soțul ei.
01.09.2022 | 14:21
O romanca a fost insarcinata in fiecare an in ultimii 20 de ani Georgiana are cea mai numeroasa familie din Romania
O româncă a fost însărcinată în fiecare an în ultimii 20 de ani! Are 20 de copii. Foto: Colaj Fanatik / Capturi video
ADVERTISEMENT

Georgiana Văcaru este femeia care a fost însărcinată în fiecare an în ultimii 20 de ani. Aceasta a dat naștere la 20 de copii, fiind parte a celei mai numeroase familii din țara noastră.

O româncă a fost însărcinată în fiecare an în ultimii 20 de ani! Are 20 de copii

Femeia are 44 de ani și 20 de copii. Pe ultimul l-a născut în anul 2020, iar cel mai mare dintre ei este un băiat de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Georgiana Văcaru este din județul Argeș și este mama care a fost mereu însărcinată în ultimii 20 de ani.

În fiecare an, ea rămânea din nou gravidă și trebuia să lipsească de acasă pentru a mai duce pe lume un membru al familiei sale, care acum a ajuns să fie cea mai numeroasă din România.

ADVERTISEMENT

Georgiana și soțul ei au zece fete și zece băieți pe care îi iubesc foarte mult. Aceștia se descurcă bine cu toate și bărbatul spune că nu se poate plânge de ceva, dar a recunoscut că sunt la limită.

„Așa a fost de la Dumnezeu, să avem 10 fete și 10 băieți. Momentan, ne descurcăm binișor, nu putem nici să ne lăudăm, dar nici să ne văităm, suntem între limite.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă mulți își pun semne de întrebare, cum se descurcă, fiecare își alege, câți vrea”, a spus tatăl celor 20 de copii la Muscel TV.

Cum se descurcă familia cu 20 de copii

Mama copiilor a spus și ea că se descurcă destul de bine pentru a-și întreține familia și a dezvăluit că îi învață pe copii de mici cum să se organizeze acasă și fiecare face treburi, în funcție de vârsta fiecăruia.

ADVERTISEMENT

Georgiana Văcaru a spus că nu i se pare greu să aibă grijă de familia ei extrem de numeroasă, mai greu fiind să stea departe de ei.

„Ne descurcăm bine, îi mai antrenez, haide să facem lucrul ăsta, ăștia mai mari la fel, nu pot să-i pun pe cei mici să facă treburi de om mare, fiecare după puterea lui.

Nu am ceva anume să mi se pară greu, mai greu mi se pare când trebuie să fiu plecată, când mai nasc, să plec de acasă câteva zile, atunci că sunt cu gândul la ei, mi se face dor de ei. Vă dați seama, am fost numai între ei, cu ei”, a spus mama copiilor.

ADVERTISEMENT