News

O româncă, condamnată la 20 de ani de închisoare, după ce a ordonat uciderea soțului italian. Femeia a plătit 2500 lei pentru crimă

O femeie din Galați a fost condamnată la 20 de ani de închisoare, după ce a ordonat uciderea soțului ei italian. Crima a fost comisă pentru 2500 de lei, iar amantul este unul dintre autorii faptei.
06.04.2022 | 00:14
O romanca condamnata la 20 de ani de inchisoare dupa ce a ordonat uciderea sotului italian Femeia a platit 2500 lei pentru crima
ADVERTISEMENT

O femeie în vârstă de 32 de ani a fost condamnată definitiv la o pedeapsă de 20 de ani de închisoare de către Curtea de Apel Galați. Ea este acuzată de instigare la omor calificat, după ce a ordonat uciderea soțului ei, un italian în vârstă de 64 de ani.

O femeie din Galați, ajutată de amant și un sătean să scape de soțul italian. Cei doi l-au bătut până la moarte pe individ

Alături de gălățeancă, în arest, pentru aceeași perioadă, a fost plasat și amantul ei, în vârstă de 22 de ani, fiind acuzat de omor calificat. Al doilea agresor, prietenul amantului, a fost condamnat doar la 10 de ani de stat după gratii, tot pentru omor calificat.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost plătiți de femeie cu suma de 2500 lei pentru a-i lua viața italianului, alături de care trăia de 12 ani. Oamenii legii au constatat că tinerii l-au bătut până la ultima suflare pe decedat, scrie, Gândul.ro

La audieri, criminalii s-au apărat spunând că nu au vrut decât să sperie victima, despre care s-a mai aflat că din 2011, încasa de la o societate suma de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

”Au recunoscut nuanţat. Inculpata susţine că a dorit să-i ofere o lecţie soţului ei, care devenise agresiv pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar cei doi inculpaţi susţin că acelaşi lucru l-au dorit, practic să îl lovească pentru a-l intimida”, a declarat procurorul de caz, Liliana Istrate.

Gălățeanca și italianul, împreună de 12 ani. De ce a vrut să-l omoare

Gălățeanca avea doar 19 ani când l-a cunoscut pe italian. În anul 2019, ea a decis să-și facă un amant, iar de atunci a încercat să scape de partenerul ei.

ADVERTISEMENT

Femeia le-a declarat anchetatorilor că nu mai suporta violențele din partea soțului, pe care le manifesta atunci când se afla sub influența alcoolului. Mai exact, toată crima a avut loc la finalul lui 2019, în localitatea Buciumeni, din Galați.

Inițial, soția a raportat la 112 crima ca fiind un accident casnic. Mai exact, că l-a găsit pe partener fără viață, în propria locuință.

ADVERTISEMENT

Totul a devenit suspicios în momentul când s-au descoperit leziuni pe corpul italianului. Drept urmare, încă de atunci s-a demarat o anchetă în acest caz și s-a dispus arestarea preventivă a inculpaților.

ADVERTISEMENT