News

O româncă de 25 de ani a fost ucisă în Italia de iubitul neamţ. Ce i-a spus de a scos pistolul şi a împuscat-o

O romanca de 25 de ani, stabilita la Padova, in Italia, a fost impuscata mortal de iubit, un cetatean neamt. Anchetatorii au aflat ca cei doi s-au cunoscut in Germania, unde tanara a lucrat o...
06.03.2016 | 08:47
O romanca de 25 de ani a fost ucisa in Italia de iubitul neamt Ce ia spus de a scos pistolul si a impuscato

O romanca de 25 de ani, stabilita la Padova, in Italia, a fost impuscata mortal de iubit, un cetatean neamt. Anchetatorii au aflat ca cei doi s-au cunoscut in Germania, unde tanara a lucrat o perioada.
S-a intors apoi in Italia si a vrut sa puna capat relatiei. Insa barbatul nu a fost de acord si a impuscat-o, intr-o criza de furie, apoi s-a sinucis. Trupurile lor au fost gasite intr-o masina inchiriata pe numele lui.

Scena de groaza a iesit la iveala sambata dimineata, la ora 7:00. Cativa localnici din San Giorgio delle Pertiche, in nordul Italiei, au trecut pe langa masina cu numere de Germania, aflata intr-o parcare din orasul lor. Cand i-au vazut pe cei doi tineri morti au chemat imediat carabinierii.
“E indeajuns de clar… Pistolul l-am gasit in interiorul masinii: e un omor urmat de sinucidere”, a declarat un carabinier.

Pe scaunul soferului se afla Mariana, o romanca de 25 de ani, care locuia in orasul Padova cu tatal ei. Locul in care si-a gasit sfarsitul se afla la 22 de kilometri de casa. Anchetatorii au aflat ca Mariana a vrut sa se desparta de Karl Christian Neumeyer, un barbat de 34 de ani, din Germania. Pe langa arma gasita de carabinieri, in masina mai erau si cateva cutii cu bere si un buchet de flori.

Davide Scapin, martor: “La miezul noptii, o persoana a observat aceste doua persoane in masina. Vorbeau cu farurile aprinse. Acum este in cazarma carabinierilor, la interogatoriu.”

“Tata mi-a spus ca a auzit aseara un zgomot puternic, niste bubuituri, dar a crezut ca sunt petarde”, povesteste o femeie.
Focurile de arma au rasunat din masina in jurul orei 2:00 noaptea. Cu mintea intunecata de alcool, Karl si-a executat iubita, apoi si-a luat propria viata. Politistii cred ca tanarul dorea ca Mariana sa mearga in Germania cu el, dar ea nu a vrut, iar el si-a pierdut cumpatul si a ucis-o.

Primar San Giorgio delle Pertiche: “Un cuplu care nu stiu cum de a ales chiar aceasta localitate sa puna punct povestii lor de dragoste. Nu sunt locuitori de-ai nostri, dar imi pare rau pentru ei.”

Deocamdata, autoritatile de la Bucuresti nu au putut preciza daca tanara va fi adusa in tara sau va fi inmormantata de familie in Italia.

Sursa: PRO TV