News

O româncă din Italia, strigăt disperat de ajutor din izolare: ”Am simțit cum se prăbușește cerul pe mine”

03.05.2020 | 15:52
O romanca din Italia strigat disperat de ajutor din izolare Am simtit cum se prabuseste cerul pe mine
ADVERTISEMENT

O româncă din Italia aflată în izolare la domiciliu alături de familia sa a transmis un mesaj disperat de ajutor către autorități.

O româncă din Italia, strigăt disperat de ajutor din izolare

Conform observatornews.ro, care citează Tribuno, românca Mihaela Tudor a cerut ajutorul autorităților din Italia, după ce se află în izolare la domiciu împreună cu partenerul său și cu fiica lor de peste o lună.

ADVERTISEMENT

Mihaela Tudor are 46 de ani și locuiește în Guidonia, iar până la începutul lunii aprilie a lucrat ca îngrijitoare pentru Silvana Salucci, o bătrână de 83 de ani din Setteville, care a decedat după ce s-a infectat cu coronavirus.

”Am simțit cum se prăbușește cerul pe mine pentru că între timp și eu începusem să am simptome de coronavirus, tuse seacă, usturime în gât și dureri musculare, a povestit românca.

ADVERTISEMENT

”Suntem ținuți cu forța de o lună la domiciliu”

Mihaela a fost descoperită ca fiind infectată cu noul coronavirus la 4 aprilie, astfel că i s-a impus să rămână acasă, în izolare, alături de partener și de fiică. Între timp ea a mai efectuat trei teste, dar toate s-au pierdut pe drum.

Ea trebuie să meargă pentru a patra oară în mai puțin de două săptămâni să facă un nou test de coronavirus. A primit asigurări de la cadrele medicale că acesta va fi transmis direct la Spitalul Spallanzani din Roma și că totul va fi în regulă de această dată.

ADVERTISEMENT

”Nu mai am încredere în nimic. Suntem ținuți cu forța de o lună la domiciliu. Eu am rămas fără serviciu și nu pot să ies să-mi caut de lucru, iar partenerul meu nu poate să meargă la muncă pe șantierul pe care lucrează”, a declarat Mihaela Tudor.

Ea se plânge de faptul că trebuie să achite chiria și facturile, iar primarul din Guidonia nu îi răspunde la mesajele de pe rețelele de socializare, la fel cum se întâmplă și cu cei de la Centrul Medical.

ADVERTISEMENT

”Ce se presupune că trebuie să fac? Să tac din gură și să aștept? Nu mai știu ce să fac și nu văd să existe vreo rezolvare în viitorul apropiat”, a mai spus românca.

Bianca Dobroiu este un model italian de origine română, care trăiește în Bologna, și care are un caz aparte de coronavirus care îi șochează pe medicii din Italia. Ea este pozitivă și după aproximativ două luni de la infectare.

ADVERTISEMENT