News

O româncă din Marea Britanie i-a turnat șefei sale detergent în cafea. De ce a comis acest gest și ce pedeapsă a primit

25.09.2020 | 10:56
O romanca din Marea Britanie ia turnat sefei sale detergent in cafea De ce a comis acest gest si ce pedeapsa a primit
ADVERTISEMENT

O româncă angajată la o firmă de curățătorie din Marea Britanie a fost condamnată la închisoare după ce i-a pus detergent în cafea șefei sale.

Aurora Iacomi, o muncitoare din România care lucra ca agent de curățenie la o firmă, într-o stație de metrou, a fost condamnată la 10 luni de închisoare.

ADVERTISEMENT

Femeia avea deseori conflicte cu șefa ei, Angelina Raychinova, iar după mai multe umilințe la care ar fi fost supusă s-a decis să acționeze într-un mod extrem, scrie BBC.

Ce pedeapsă a primit o româncă din Marea Britanie care că i-a turnat șefei sale detergent în cafea

Condamnare la închisoare pentru o româncă stabilită și angajată în Marea Britanie. Aurora Iacomi, în vârstă de 32 de ani, a primit o pedeapsă de 10 luni de închisoare pentru un gest de neînțeles.

ADVERTISEMENT

Tânăra, care lucra ca agent de curățenie la o firmă situată într-o stație de metrou, i-a pus detergent în cafea unei superioare din firmă.

Motivul? Aceasta avea deseori conflicte cu șefa ei, Angelina Raychinova. Nu a mai rezistat, iar la un moment dat s-a decis să acționeze după ce aceasta a umilit-o în fața colegilor, relatează presa din insulă.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, șefa româncei a făcut-o de râs în fața întregii echipe pe 22 aprilie, se arată în documentele de la instanță, iar românca a declarat în fața judecătorului că s-a simțit jignită și umilită.

Ce i-a pus românca în cafea șefei sale

Angelina, șefa româncei, își lăsase termosul cu cafea în camera destinată personalului. ”Când s-a întors, a luat o gură de cafea din termos și a simțit imediat o senzație de arsură pe buze și a scuipat conținutul”, a declarat procurorul Philip Allman.

ADVERTISEMENT

Ulterior, aceasta a sesizat că lichidul din termos mirosea a ”Graffi Green”, un detergent foarte puternic folosit pentru îndepărtarea graffiti-ului. Pe camerele de supraveghere a fost surprins momentul în care Aurora a turnat lichidul nociv în cafea.

Judecătorul Benedict Kelleher, de la Curtea Regală din Londra, a afirmat că este ”evident” că Iacomi s-a simțit persecutată și a avut resentimente, dar acțiunile ei au fost ”premeditate” și au intenționat să provoace efecte negative, a precizat magistratul.

Judecătorul a mai constatat că românca nu a conștientizat ”nivelul de risc” la care ea o expunea pe șefa ei. Aurora Iacomi, care nu are condamnări anterioare, a pledat vinovată față de acuzația de administrare a unei substanțe nocive

ADVERTISEMENT