Life

O româncă, invitată la balul patronat de Prințul Albert de la Monaco. Cum a ajuns în anturajul familiei regale

Designerul Mirela Novak a ajuns în lumea bună, după ce pășit pe covorul roșu de la Cannes! Pe 25 iunie este invitată la balul patronat de Prințul Albert de la Monaco, unde se reunesc personalități din lumea întreagă.
24.06.2022 | 10:17
Designerul Mirela Novak a călcat pe covorul roșu de la Cannes, iar pe 25 iunie va participa la Balul patronat de Prințul Albert de la Monaco. Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Designerul Mirela Novak a călcat pe covorul roșu de la Cannes, iar pe 25 iunie va participa la balul patronat de Prințul Albert de la Monaco, unde se reunește lumea bună. Românca și-a prezentat și colecția Haute Couture la un eveniment adiacent celebrului festival de film cu tradiție de pe Coasta de Azur.

Mirela Novak, invitată la balul patronal de Prințul Albert de Monaco

Designerul Mirela Novak a dat lovitura! Se află pe lista invitaților la tradiționalul bal organizat de soprana delia Grace Noble și patronat de Prințul Albert de la Monaco, la care vor participa numeroase personalități.

ADVERTISEMENT

Românca nu este la primul contact cu lumea bună. De ani de zile merge la Festivalul de la Cannes și, la ediția de anul acesta, creatoarea a atras atenția cu o rochie sexy, elegantă, realizată chiar de ea, de culoare verde. De altfel, Mirela Novak și-a prezentat și colecția Houte Couture, într-un cadru uluitor și plin de farmec, în Hotelul Hermitage, Monte-Carlo.

Designerul român a pășit pentru prima dată pe covorul roșu de la Cannes în anul 2016, când și-a prezentat și colecția de rochii de seară și a îmbrăcat-o și pe artista Natalia Kapchuk. La Cannes a mai fost și în 2018.

ADVERTISEMENT

”Festivalul de Film de la Cannes este unul dintre cele mai strălucitoare covoare roșii din lume, al doilea după Oscar și GALA MET, în ceea ce privește patosul și amploarea.

Vedetele de top zboară de la Hollywood și călătoresc din toată Europa pentru a urca acele trepte roșii. Ani la rând am urcat acele trepte si cunosc emoția și o retrăiesc de fiecare dată”, a declarat pentru FANATIK, a declarat Mirela Novak.

ADVERTISEMENT
Invitația la Balul Prințului Albert
Invitația la Balul Prințului Albert

Unde are loc balul dat de Prințul Albert

„Marele Bal al Prinţilor şi Prinţeselor” la care participă și românca Mirela Novak se desfășoară în data de 25 iunie, la Hotelul Hermitage din Monte-Carlo. Mai întâi are loc o expoziție de aruncare a drapelului, în Piața Casino-ului, urmată de o recepție dată de Prințul Albert.  Totul este organizat în cel mai mic detaliu, iar invitații vor avea un program strict de respectat.

Oaspeții sunt întâmpinați în fața Hotelului Hermitage la ora 19.10 și, după primirea pe covorul roșu, are loc un cocktail de bun venit pe tema visului nopții de vară. Ulterior, Marele Bal va fi deschis de Orchestra Națională a Armatei Italiene.

ADVERTISEMENT

Urmează momentul mult așteptat al cinei, în care vor fi servite patru feluri de mâncare realizate de Philippe Joannes, MOF și director de evenimente culinare. În timpul mesei va avea loc un spectacol, iar ringul de dans este deschis aproape de miezul nopții.

Un DJ va anima atmosfera, însă va avea loc și un show de balet. La bal vor mai cânta artiști internaționali. Evenimentul este un prilej pentru personalitățile invitate să socializeze și să își expună ținutele prețioase.

„Marele Bal al Prinţilor şi Prinţeselor” de la Monte Carlo are, de asemenea, un scop caritabil: o parte din fondurile strânse în timpul galei vor fi donate Fundației Princess Grace de Monaco.

Charlene, obligată să participe la evenimentele Prințului Albert?

De altfel, la evenimentul din 25 iunie de la Monaco, toată lumea așteaptă să o revadă pe Prinţesa Charlene de Monaco, care a lipsit pentru o perioadă de acasă. Confom presei internaționale, Prinţul Albert de Monaco a semnat un „contract ultraconfidenţial” pentru a-i plăti Prințesei nu mai puțin de 12 milioane de euro pe an, pentru a-şi îndeplini îndatoririle regale. Prinţesa Charlene de Monaco s-a întors în Principat în martie, după 8 luni în Africa de Sud şi alte 4 luni petrecute la tratament în frumoasa Elveţie.

Revenirea Prinţesei Charlene acasă, nu a dus la înăbuşirea zvonurilor cu privire la starea „dezastruoasă” a căsătoriei ei cu Prinţul Albert, scrie dailymail.co.uk. Presa din Franța a scris că prinţul face eforturi să o ţină lângă el pe Charlene, să participe alături de el la diverse evenimente publice.

Palatul Regal din Monte Carlo a refuzat să discute despre aranjamentele financiare apărute în presă.

 

ADVERTISEMENT