Starul lui Milan a pus ochii pe o româncă!

Ioana si Monica Visan se relaxeaza in Romania dupa ce s-au intors din Italia....
13.06.2014 | 08:27
Starul lui Milan a pus ochii pe o romanca

Ioana si Monica Visan se relaxeaza in Romania dupa ce s-au intors din Italia.

Surorile Ioana si Monica Visan au acordat un interviu in exclusivitate pentru wowbiz. Cele doua au profitat de momentele de liniste de care au avut parte in ultimele zile, la revenirea in tara.

media_63594600

Cele doua se bucura nespus ca se afla acasa, alaturi de familie: “Aer curat, mancarica buna. Am venit sa ne regeneram, tot mai bine este acasa”, au spus cele doua

Ioana Visan a vorbit deschis si despre legatura dintre ea si Berlusconi. Atunci cand a fost intreabata daca mai tine legatura cu italianul, ea a marturisit deschis ca da: “Am mai vorbit cu Berlusconi, are iubita, e fericit, ii merg bine afacerile”. Cat despre ea, Ioana a marturisit ca este si ea indragostita in acest moment: “Eu iubesc mereu”.

Nici Monica Visan nu o duce foarte rau. Ea se ocupa de fiica sa care a inceput antrenamentele la tenis si isi doreste sa devina o mare sportiva, asemeni Simonei Halep.

Despre Monica existau zvonuri ca in Italia ar fi pus ochii pe ea tocmai celebrul fotbalist Balotelli. Ea insa nici nu confirma, nici nu infirma informatia, lasand totul in suspans.

SURSA: wowbiz.ro