News

O româncă și-a plătit amantul să-i bată soțul italian. Bărbatul a murit din cauza corecției aplicate

05.06.2020 | 14:57
O româncă și-a plătit amantul să-i bată soțul italian. Bărbatul a murit din cauza corecției aplicate
O româncă în vârstă de 31 de ani și-a plătit amantul și pe un prieten al acestuia ca să-i bată soțul italian, dar evenimentele au scăpat de sub control și bărbatul a murit. Sursă foto: Facebook Mario Monaco
ADVERTISEMENT

O româncă în vârstă de 31 de ani și-a plătit amantul și pe un prieten al acestuia ca să-i bată soțul italian, dar evenimentele au scăpat de sub control și bărbatul a murit.

O româncă și-a plătit amantul să-i bată soțul italian

Conform Adevărul, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a trimis-o în judecată pe românca Nicoleta Postolici, care și-a plătit amantul pentru a-l bate pe soțul italian în vârstă de 64 de ani.

ADVERTISEMENT

Femeia este acuzată de instigare la omor calificat, iar complicii săi, George Andrei Huţănaşu şi Adrian Bogdan Chirvăsuţă, ambii în vârstă de 21 de ani, pentru omor calificat. Primul termen în proces va avea loc pe 17 iunie la Tribunalul Galaţi.

Crima ca fost omisă în seara de 30 decembrie 2019 în localitatea Buciumeni, din judeţul Galaţi. Nicoleta Postolici şi Mario Monaco, un italian de 64 de ani, erau împreună de 12 ani, respectiv de când ea avea 19 ani.

ADVERTISEMENT

Italianul și-a acuzat că fetița pe care o creșteau este făcută cu amantul

Potrivit martorilor, până să-l cunoască pe italian, femeia a practicat prostituţia în Tecuci şi în Italia. Bărbatul s-a îndrăgostit de ea şi a scos-o din lumea sordidă în care trăia, ba chiar la un moment dat s-au căsătorit.

După cum spun vecinii, lucrurile au început să o ia razna între cei doi în vara anului 2019, când Nicoleta Postolici şi-ar fi făcut un amant de 21 de ani în localitatea ei natală Buciumeni, unde locuia de ceva timp cu italianul.

O serie de martori din sat spun că scandalurile dintre ea şi Mario Monaco ar avea la origine gelozia acestuia, care ar fi acuzat-o de infidelitate, dar şi de faptul că fetiţa de un an pe care cei doi o au ar fi, de fapt, făcută cu amantul.

ADVERTISEMENT

Mai multe persoane din anturajul celor doi au declarat că italianul ar fi lovit-o pe femeie de mai multe ori, lucru care a determinat-o să îi tocmească pe cei doi bărbaţi, cu 2.500 de lei, pentru a-l bate pe soţul ei.

”Inculpata susţine că a dorit să-i ofere o lecţie soţului ei, care devenise agresiv”

Planul era să îi aplice doar o corecţie italianului, dar lucrurile au scăpat de sub control şi bărbatul de 64 de ani a decedat la scurt timp după ce a fost lovit în repetate rânduri cu pumnii şi picioarele.

În faţa anchetatorilor, cei trei au avut o atitudine oscilantă. După ce iniţial au negat faptele, ulterior, sub presiunea probelor au recunoscut că l-au agresat pe bărbatul pe nume Mario Monaco.

ADVERTISEMENT

”Au recunoscut nuanţat. Inculpata susţine că a dorit să-i ofere o lecţie soţului ei, care devenise agresiv pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar cei doi inculpaţi susţin că acelaşi lucru l-au dorit, practic să îl lovească pentru a-l intimida”, a declarat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Cei doi tineri acuzaţi acum de omor calificat (ambii de 21 de ani, unul din Buciumeni, celălalt din Braşov, ajuns temporar în sat, la nişte rude) au recunoscut în faţa procurorilor că l-au lovit pe italian cu pumnii şi cu picioarele.

Ei au spus că nu şi-au dorit nicio clipă să-l omoare, dar că este posibil să-l fi lovit mai tare decât credeau, deoarece, la rândul lor, erau sub influenţa alcoolului. Toţi trei, inclusiv alţi martori, au confirmat că Nicoleta Postolici nu se afla în locuinţă în acel moment, ci era plecată la părinţii ei, după ce soţul ei, beat fiind, o bătuse.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri