News

O româncă și fiul ei de 6 ani, găsiți morți într-o parohie din Italia. Cauza tragediei 

15.12.2020 | 10:24
O romanca si fiul ei de 6 ani gasiti morti intro parohie din Italia Cauza tragediei
ADVERTISEMENT

Tragedie în Italia.O româncă și fiul ei de doar 6 ani au murit duminică noaptea, fiind găsiți luni de dimineață fără suflare într-o cameră a unei parohii de la periferia Romei.

Cei doi conaționali au murit într-o cameră a Parohiei San Martino, situată în localitatea Velletri de la periferia Capitalei Italiei.

ADVERTISEMENT

Românca de 36 de ani și băiețelul ei au fost găsiți morți pe podea, încercând să se salveze. Din primele informații, cei doi au murit asfixiați cu gaz, după o scurgere necontrolată.

Tragedie în Italia. O româncă și fiul de 6 ani, găsiți morți într-o parohie

Potrivit publicației Il Messaggero, femeie din România era găzduită în camera din parohia San Martino di Velletri, administrată de asociația San Girolamo Emiliani, de câteva săptămâni, împreună cu fiul ei. Aceasta lucrase ca îngrijitoare, dar și-a pierdut serviciul.

ADVERTISEMENT

Din reconstituirea anchetatorilor italieni reiese faptul că femeia a aprins un dispozitiv de încălzire cu gaz în formă de ciupercă înaltă. În timpul nopții focul s-a oprit, dar aparatul a continuat să elibereze gaz.

Conform investigațiilor efectuate de pompierii din Italia, cauzele decesului sunt atribuite lipsei sistemelor de ventilație din casă în care, fiind lucrările de amenajare încă în desfășurare, instalarea canalelor de fum nu fusese încă pregătită.

ADVERTISEMENT

Emisia gazelor s-a dovedit a fi mortală. Cadavrele celor doi au fost găsite pe podea lângă ușa din față a clădirii. Se pare că cei doi și-au dat seama de ceea ce se întâmplă și au încercat cu disperare să ajungă la ușă pentru a ajunge în siguranță, însă nu au mai reușit să se salveze.

Fratele femeii decedate, mesaj sfâșietor pe Facebook

Fratele femeii decedate în Italia a postat pe Facebook un mesaj cutremurător după ce a aflat de această tragedie.

ADVERTISEMENT

”Dumnezeu să vă ierte surioară și nepoțel, a-ti plecat din viață atât de repede, ești departe, nu v-am văzut de câțiva ani și acum v-ați dus la cer ….???????Dumnezeu să vă aibă în pază îngerașii mei.”, a scris acesta pe Facebook.

În acest caz, procurorii au deschis o anchetă, pentru a stabili exact cum au murit femeia și fiul ei și dacă încălzitorul prezenta vreo defecțiune tehnică. Cadavrele au fost transportate la IML Tor Vergata, unde vor fi autopsiate de legiști.

ADVERTISEMENT
Tags: