Life

O româncă stabilită în Germania, adevărul despre cum e să fie căsătorită cu un bărbat musulman, cu mai multe soții: “Ori pleci, ori accepți”

O româncă stabilită în Germania, dezvăluiri despre căsătoria cu un bărbat musulman, cu mai multe soții. Ce compromisuri a făcut.
05.03.2024 | 23:47
O romanca stabilita in Germania adevarul despre cum e sa fie casatorita cu un barbat musulman cu mai multe sotii Ori pleci ori accepti
O româncă a dezvăluit cum este căsnicia cu un bărbat musulman, cu mai multe soții. Sursa foto: Freepik, Tik Tok/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O româncă stabilită de ani buni în Germania a vorbit despre căsnicia cu un bărbat musulman, care are mai multe soții. Aceasta a dezvăluit ce compromisuri trebuie să facă.

O româncă stabilită în Germania a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu un bărbat musulman, cu mai multe soții

Românca este stabilită în Germania de mai bine de 10 ani și a vorbit despre cum este viața cu o căsnicie unde sunt mai multe soții. Femeia a spus că acceptarea este foarte importantă.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mai precizat că deciziile luate de prima soție sunt importante și pentru celelalte. Prima dată, soțul ei s-a căsătorit cu o altă femeie, iar aceasta a rămas în Emirate.

În acest moment, ea este a doua soție și ultima, momentan. Fiecare femeie primește atenție și bani din partea soțului în funcție de meritul său. Totodată, aceasta trebuie să respecte intimitatea soțului, care are o viață separată cu fiecare soție.

ADVERTISEMENT

Femeia este foarte activă pe Tik Tok, acolo unde a explicat cum stau lucrurile în cazul unei căsnicii cu un bărbat musulman. Internauții au îndemnat-o să apeleze la ajutorul avocaților, însă femeia nu poate face nimic, deoarece este legal ca soțul ei să aibă mai multe soții, iar una dintre ele să fie de acord cu o relație extraconjugală.

“Când ești într-o religie musulmană sau într-o ecuație ca asta, nici trei avocați nu te mai scapă. Dacă prima nevastă este de acord cu amanta, cu iubirile extraconjugale, cu a doua nevastă, cu a treia sau a 4-a, parcă atâtea aveau voie, atunci eu nu mai am ce face.

ADVERTISEMENT

Dacă tu ți-ai dat acordul și ai acceptat să trăiești în ecuația aceasta, nu mai ai ce face. Deci pur și simplu ori pleci, ori accepți”, a spus românca într-un clip video.

Ce compromisuri trebuie să facă femeia

Femeia a ținut să spună că lucrurile sunt diferite pentru fiecare soție de musulman. Multe femei acceptă anumite lucruri, mai ales dacă și copiii sunt în joc.

ADVERTISEMENT

Aceasta a spus că l-a acceptat pe soțul ei cu copiii și se ocupă de îngrijirea acestora. Înainte să intre la el în cameră, trebuie să bată la ușă, pentru că soțul are viața lui cu fiecare dintre partenere.

“Dar când este vorba de copii, foarte multă lume acceptă multe lucruri și mulți nu se gândesc că și copiii ne cresc și până la urmă tot cu persoana aia rămân, că se gândesc că au trăit deja 10, 15, 20 de ani, tot cu tine mai trăiesc și restul vieții. Asta e. Dar nu toate soțiile de musulmani trăiesc rău.

În cazul meu, el are mai multe neveste. Prima a rămas în Emirate pentru că are și acolo afacere. Ea a rămas acolo să se ocupe de afacere, iar eu l-am acceptat aici cu copiii. Și la ei fiecare femeie primește după merit.

El a considerat că eu aș fi bună ca bonă pentru copiii lui, să îi gătesc, să îi spăl și toate cele. Deci de aia trebuie să bat la ușa lui înainte să intru, pentru că el are viața lui privată cu fiecare femeie. Nu pot să îl deranjez dacă vorbește cu ea sau are conferințe”, a mai explicat ea.

“Fără soțul meu nu exist”

În continuare, femeia a spus că este mulțumită de situație, deoarece are parte de libertate și poate avea propria viață. Soțul ei mai are și o amantă și se gândește să se căsătorească și cu aceasta.

“Eu sunt ok, mulțumită, primesc salariu frumușel, am parte și de vacanțe. Deci nu înțeleg de ce vi se pare așa ciudat ca o româncă să fie căsătorită cu un musulman. Și ei sunt oameni.

Eu față de el pot să mănânc ce vreau, cum ar fi carne de porc, sunt foarte libertină. Iar pe lângă prima soție, mai are și o amantă, pe care se gândește dacă să o ia și pe ea de nevastă.

Momentan doar pe ea am cunoscut-o, pe prima soție nu. Până la urmă eu fără soțul meu nu exist”, a mai spus ea pe pagina de Tik Tok, citată de stiridiaspora.ro.

ADVERTISEMENT