News

O româncă stabilită în Italia a fost ucisă de soțul ei. Tragedia s-a petrecut pe fondul geloziei

O româncă a fost ucisă de către soțul ei în locuința lor din Veneția, locuință în care se afla și copilul celor doi, în vârstă de numai 4 ani.
25.09.2022 | 13:31
O romanca stabilita in Italia a fost ucisa de sotul ei Tragedia sa petrecut pe fondul geloziei
Femeia a fost ucisă la numai 41 de ani/ Sursă foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Lilia, o femeie de 41 de ani cu dublă cetățenie, română și moldovenească, a fost omorâtă de soțul ei, un român cu cinci ani mai tânăr, informează stirileprotv.ro.

Crima a avut loc în Veneția, oraș în care femeia cumpărase o casă înainte să-l cunoască pe soțul ei. Femeia era la a doua sa căsnicie, din prima căsătorie având două fete.

ADVERTISEMENT

În urmă cu nouă ani, a început o relație cu un alt român. După alți patru ani, s-au căsătorit și bărbatul fiind tot la a doua căsnicie.

Bărbatul își bătea frecvent soția

Însă armonia din familie era tulburată periodic de certurile dintre soți care, nu o dată, au degenerat în violență fizică din partea soțului care era foarte gelos.

ADVERTISEMENT

Aveau certuri în familie, el era foarte gelos. Ea a mai fost bătută, a mai fost la spital, l-a denunțat la poliție, dar și-a restras plângerea ca și cum el să se schimbe, dar nu s-a schimbat nimic. În seara când s-a produs, au venit niște prieteni ca să fie nani de botez la un băiețel. Toți îi spuneau „desparte-te, desparte-te”, dar ea avea o frică, ca și cum. Dacă nu i-a mers nici cu primul bărbat… Ea trăia numai ca să nu vorbească lumea, dar uite ce trăia”, a declarat o rudă a victimei.

Ultima ceartă dintre cei doi a degenerat și mai mult, iar bărbatul și-a lovit soția de mai multe ori cu un cuțit. În momentul crimei, copilul lor de patru ani se afla în locuință.

ADVERTISEMENT

Apoi bărbatul a sunat-o pe mama sa și i-a spus că și-a ucis soția. Ulterior, a chemat carabinierii care l-au reținut și l-au dus la audieri, înainte de fi închis la penitenciarul din Veneția.

Copilul celor doi va intra în grija statului italian până când autoritățile vor decide dacă el poate fi sau nu remis familiei.

ADVERTISEMENT

În luna iunie, o română și fiica ei au fost ucise de soțul femeii. Bărbatul le-a împușcat pe cele două, în ziua în care urma să se pronunțe divorțul cuplului.

ADVERTISEMENT
Tags: