O fană a Rapidului, în vîrstă de 26 de ani, dată DISPĂRUTĂ în Nepal

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
24/07/2016, 00:00
O fană a Rapidului, în vîrstă de 26 de ani, dată DISPĂRUTĂ în Nepal GALERIE FOTO

O suporteră înfocată a Rapidului, Adina Popescu, de 26 de ani, a fost dată dispărută în Himalaya de către familia ei. Acum, părinţii Adinei speră să se strîngă fondurile necesare pentru operaţiunea de căutare a acesteia. (VEZI GALERIE FOTO)

Adina a plecat în Asia să escaladeze masivul Annapurna, însă de o săptamana familia nu mai poate lua legătura cu aceasta. Autorităţile din Nepal au anunţat că a fost văzută la 4130 de metri, dar că nu mai exista nici o altă informaţie despre ea. Familia şi prietenii Adinei încearcă să strîngă banii necesari unei operaţiuni de căutare cu elicoptere şi cîini specializaţi, al cărei cost ajunge la 30 000 de dolari.

MAE susţine că Ambasada României în India, care asigură reprezentarea diplomatică a României şi în Nepal, are în atenţie cazul persoanei de cetăţenie romînă dispărute în zona Chomrong, din Nepal.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×