Sport

Galerie foto. Cea mai frumoasă sportivă de la Jocurile Olimpice. Fanii o aseamănă cu Irina Shayk

Curlingul nu este unul dintre cele mai interesante sporturi de la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeonChang pentru fanii din întreaga lume, dar o rusoaică a reuşit să atragă toate privirile.
12.02.2018 | 18:44
Galerie foto Cea mai frumoasa sportiva de la Jocurile Olimpice Fanii o aseamana cu Irina Shayk

Anastasia Bryzgalova, 25 de ani, a impresionat la PyeonChang nu doar pe gheaţă, ci şi prin frumuseţea ei care a provocat un val de reacţii pe internet. Rusoaica a fost comparată de internauţi cu cele mai frumoase femei din lume, printre care Megan Fox , Angelie Jolie sau Irina Shayk.  VEZI REACŢIILE FANILOR ÎN GALERIA FOTO + IMAGINI CU SUPERBA RUSOAICĂ

Jucătoarea de curling a început acest sport în 2008, după ce a văzut un anunţ făcut de un club de curling din Rusia care avea nevoie de noi sportive. Bryzgalova, pe lângă frumuseţea ei, are şi studii superioare precum o diplomă de masterat la facultatea de Educaţie Fizică, Sport şi Sănătate din Lesgaft.

Bryzgalova şi soţul ei sunt campioni mondiali la dublu mixt

Sportiva din Rusia şi soţul ei Alexander Krushelnitskiy, jucător de curling şi el, au reuşit să obţină medalia de aur la Campionatul Mondial de Curling disputat în 2016 în Suedia, la Karlstad, în proba de dublu de mixt. Deşi este căsătorită, Bryzgalova nu ezită să posteze pe internet fotografii provocatoare pentru fani.

În ciuda faptului că Rusia nu are dreptul să participe la Jocurile Olimpice de iarnă, 168 de sportivi evoluează sub steagul”Olimpicului sportiv din Rusia”, purtând culori neutre. Proba de dublu curling este una dintre cele patru noi discipline introduse la Jocurile Olimpice din 2018, însă Anastasia şi Alexander au peirdut din primul meci, împotriva fraţilor Becca şi Matt Hamilton, din S.U.A., ceea ce a adus mai multe momente tensionate între cei doi soţi.