ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Petre: “Randamentul lui Pape? Mai bine nu vorbesc…”

Fostul căpitan al dinamoviştilor, Florentin Petre, a vorbit despre actuala situaţie de la prima sa echipă şi  se arată dezamăgit de decizia patronului Ionuţ Negoiţă de a desfiinţa echipa...
Autor: Roxana Brănişteanu | 19.08.2013 | 15:57
Petre:
Florentin Petre îşi va duce băiatul la Academia lui Hagi

Fostul căpitan al dinamoviştilor, Florentin Petre, a vorbit despre actuala situaţie de la prima sa echipă şi  se arată dezamăgit de decizia patronului Ionuţ Negoiţă de a desfiinţa echipa secundă a clubului.

ADVERTISEMENT

“M-a surprins decizia de a se renunţa la echipa secundă. Dinamo are mulţi jucători talentaţi. Să nu uităm că de aici au plecat Rotariu şi Balint. Negoiţă s-a grăbit cînd a luat această hotărîre. Probabil că o să-mi duc băiatul la Academia lui Gică Hagi, un loc creat pentru performanţă. De cînd mi-am încheiat contractul cu Dinamo, nu am mai primit nici un telefon de la nici o persoană din conducere. Ţucudean dacă o să vină, are nevoie de timp pentru a se reacomoda, cît despre randamentul lui Pape, mai bine nu vorbesc. În condiţiile de faţă, Dinamo nu poate lega niciodată patru victorii“, a declarat Petre la sport.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!