News

Ţi se taie respiraţia! Topul celor mai sexi jurnaliste!

1. Ines Sainz (Mexic)...
15.07.2014 | 15:43

1. Ines Sainz (Mexic)
La 35 de ani, Ines este cea mai populară prezentatoare din Mexic. Lucrează pentr TV Azteca şi CNN, versiunea în spaniolă, dar deţine şi o casă de producţie TV alături de soţul ei. Un incident petrecut în vestiarul echipei de fotbal american New York Jets a trnsformat-o în vedetă. Aşteptînd un jucător pentru un interviu, sportivii au început să lanseze fel de fel de invitaţii deplasate, iar incidentul a fost redat pe larg de presa din SUA şi Mexic.

1 Ines 1 Iness 1 Inesss

2. Kay Murray (Anglia)
Englezoaica, originară din Middlesrbough, a reprezentat la Cupa Mondială o televiziune din SUA, beIN Sport. După primul meci la care a asistat în Brazilia, Spania – Olanda (1-5), aceasta şi-a arătat dragostea pentru fotbal: „24 de ani, m-am îndrăgostit de fotbal. A fost vina Italiei ’90. 24 de ani mai tîrziu, este vina Braziliei 2014 că s-a întîmplat din nou”.

2 Kay 2 Kayy 2 Kayyy

3. Sara Carbonero (Spania)
Soţia lui Iker Casillas, căruia i-a dăruit un copil la începutul acestui an, a fost cea mai populară vedetă TV la Mondialul de acum patru ani, din Africa de Sud. Iberica de 30 de ani şi-a păstrat statutul şi la ediţia braziliană, chiar dacă de data aceasta a avut o concurenţă incredibilă.

3 Sara 3 Saraa 3 Saraaa

4. Roberta Setimi (Brazilia)
Absolventă a Universităţii din Fluminense, Roberta este una dintre fetele „cuminţi” din acest top. A prezentat în 2006 Big Brother Brazilia, după care s-a angajat la zoarul O Globo pentru a realiza reportaje video. A participat la Olimpiada din 2012, iar acum la Mondialul de la ea de acasă.

4 Roberta 4 Robertaa 4 Robertaaa

5. Vanessa Huppenkothen (Mexic)
Cu origini mixte, mexicano-germane, Vanessa a fost una dintre cele mai populare vedete TV de la Cupa Mondială. În Singapore, de exemplu, frumoasa hispanică a devenit cea mai cautată femeie pe internet.

5 Vanessa 5 Vanessaa 5 Vanessaaa

6. Jeong Ji Won (Coreea de Sud)
Frumoasa asiatică, singura reprezentantă a continentului său în acest top, a cochetat şi cu actoria şi a prezentat de la Mondialul barzilian pentru KBS World

6 Jeong 6 Jeongg 6 Jeonggg

7. Alejandra Buitrago (Columbia)
Cu peste 113.000 de oameni care o urmăresc pe Twitter şi INstagram, Alejandra este una dintre cele mai populare prezenţe de la Cupa Mondială. Ajutată şi de performanţele ţării sale, care a ajuns pînă în sferturi graţie cuplului James Rodriguez – Cuadrado, Buitrago a fost una dintre atracţiile competiţiei.

7 Alejandra 7 Alejandraa 7 Alejandraaa

8. Jale Berahimi (Costa Rica)
La fel ca şi Alejandra, Jale Berahimi a contribuit din plin la popularitatea ţării sale de origine, Costa Rica, ajunsă şi ea în premieră în sferturile de finală ale unui Mondial. La 28 de ani, a strîns deja peste 35.000 de fani pe reţelele de socializare.

8 Jale 8 Jalee 8 Jaleee

9. Fani Stipkovic (Spania)
Originară din Croaţia, frumoasa Fani a făcut carieră în presa sportivă în ultimii ani şi a realizat interviuri inclusiv cu personaje precmu Cristiano Ronaldo sau Jose Mourinho.

9 Fani 9 Fanii 9 Faniii

10. Andressa Urach (Brazilia)
La 26 de ani, Andressa este una dintre cele mai populare femei din Brazilia, reuşind pînă acum să se impună atît în lumea televiziunii, cît şi în cinematografie. Pozele de mai jos explică de ce.

10 Andresaa ANDRESSA URACH in Bikini 10 Andressaaa

Menţiune: Jhendelyn Nunez (Chile)
Chiar dacă nu a fost inclusă în top de jurnaliştii străini, popularitatea lui Jhendelyn a explodat după optimea de finală dintre Brazilia, ţara gazdă, şi Chile, ţară pe care a şi reprezentată. Aflată în centrul de presă, frumoasa sud-americană şi-a arătat sutienul după golul marcat de Alexis Sanchez rivalilor de pe continent.

11 Jhendelyn 11 Jhendelynn 11 Jhendelynnn

 

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
"Discriminare fără precedent!" / "Umilitor!" Reacție la nivel înalt din Rusia
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară...
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară româncă din SUA explică la ce să ne așteptăm
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Pericool la graniță: Dacă Ucraina cade, urmează Moldova
Pericool la graniță: Dacă Ucraina cade, urmează Moldova
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Concurentul de la Românii au talent pe care nimeni nu-l va uita: „Singura...
Concurentul de la Românii au talent pe care nimeni nu-l va uita: „Singura șansă a fost să-L simt pe Dumnezeu”