News

O sală de jocuri din Constanța a fost jefuită! Hoțul a strâns-o de gât pe operatoare, după care a fugit cu toate încasările

22.06.2020 | 16:39
O sala de jocuri din Constanta a fost jefuita Hotul a stranso de gat pe operatoare dupa care a fugit cu toate incasarile
ADVERTISEMENT

Scene șocante au fost surprinse luni după-amiază într-o sală de jocuri din centrul Constanței, după ce un bărbat a atacat-o pe casieră și s-a făcut nevăzut cu toți banii din casa de marcat. Potrivit polițiștilor, incidentul a avut loc la intersecția bulevardelor Ferdinand și Tomis din oraș.

Totul a început în momentul în care agresorul a acostat-o pe operatoare, o tânără de 22 de ani, spunându-i că ușa de la baie este defectă. Imediat ce a mers să verifice, individul și-a pus planul în aplicare.

ADVERTISEMENT

A strâns-o puternic de gât până ce și-a pierdut cunoștința, după care a furat toate încasările și a dispărut fără urmă. Când și-a revenit, femeia a observat că nu mai avea asupra sa cheia de la casa de marcat și a alertat autoritățile.

Jaf la o sală de jocuri din Constanța. Hoțul a strâns-o de gât pe casieră și a furat 40.000 de lei

Operatoarea a fost strânsă de gât de un bărbat. Au fost sustrași banii din casa de marcat, dar încă nu se cunoaște suma exactă. Casiera a mers să verifice și, aflată în baie, a fost atacată de bărbatul respectiv, care a strâns-o de gât până când și-a pierdut cunoștința”, au anunțat polițiștii constănțeni.

ADVERTISEMENT

Potrivit acestora, individul a reușit să fure aproximativ 40.000 de lei. Incidentul s-a petrecut luni, 22 iunie, în jurul orei 12:30. În cauză a fost întocmită o anchetă și urmează ca oamenii legii să dea de urma făptașului.

Cât despre victimă, aceasta se află în stare bună. De altfel, a refuzat să fie transportată la spital pentru investigații amănunțite. De îndată ce va fi identificat, hoțul va ajunge în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. S-a ales cu dosar penal, iar dacă va fi găsit vinovat își va petrece următorii ani în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT
Tags: