Sport

O șansă în plus pentru FCSB. Anderlecht a venit la București fără trei jucători importanți pentru meciul din Conference League

FCSB și Anderlecht se duelează, joi seara, de la 22:00, în Conference League. Belgienii au ajuns la București fără trei jucători importanți.
15.09.2022 | 12:40
O sansa in plus pentru FCSB Anderlecht a venit la Bucuresti fara trei jucatori importanti pentru meciul din Conference League
Anderlecht a afectuat, miercuri, antrenamentul oficial pe Arena Națională. Din lotul belgienilor lipsesc pentru meciul cu FCSB trei jucători importanți. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB primește vizita formației Anderlecht Bruxelles în etapa a doua din grupa B a Conference League. Antrenorul belgienilor a anunțat trei absențe pentru acest duel.

Trei jucători au rămas în Belgia înainte de FCSB – Anderlecht

Atacantul Benito Raman și mijlocașii Adrien Trabel, respectiv Amadou Diawara sunt jucătorii pe care antrenorul lui Anderlecht, Felice Mazzu, nu poate conta în disputa de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Cea mai grea pierdere pentru adversara celor de la FCSB este mijlocașul Amadou Diawara. Internaționalul din Guineea a fost achiziționat în această vară de la AS Roma pentru 1,5 milioane de euro.

Conform presei din Belgia, fotbalistul de 25 de ani a suferit o întindere musculară în ultimul meci de campionat, pierdut de Anderlecht cu 1-2 și a fost înlocuit în minutul 55.

ADVERTISEMENT

Benito Raman și Adrien Trabel sunt nerefăcuți după accidentări mai vechi, iar tehnicianul Felice Mazzu nu va putea conta pe ei o perioadă mai lungă de timp.

Cotat de platforma transfermarkt la 3 milioane de euro, Roman a ajuns la Anderlecht în vara anului trecut, de la Schalke 04. A adunat 41 de meciuri în prima lig belgiană și a marcat 10 goluri.

ADVERTISEMENT

Trebel este cel mai experimentat dintre cei trei absenți. Francezul are 31 de ani și peste 80 de meciuri pentru Anderlecht în perioada 2017 – 2022.

Jan Vertonghen, revenire importantă pentru Anderlecht

Belgienii anunță că cel mai experimentat fotbalist din lotul lui Anderlecht, Jan Vertonghen este apt de joc pentru confruntarea cu FCSB din Conference League.

ADVERTISEMENT

Internaționalul belgian de 35 de ani a fost accidentat în startul acestui sezon, însă staff-ul medical l-a recuperat la timp pentru a face deplasarea la București. Vertonghen este unul dintre cei mai importanți apărători ai naționalei Belgiei, pentru care a jucat în 139 de partide și a marcat 9 goluri.

Fundașul central a semnat cu Anderlecht în această vară, după ce în ultimii doi ani evoluase la Benfica Lisabona. Cea mai importantă perioadă a carierei a petrecut-o în Premier League, la Tottenham, pentru care a bifat peste 315 meciuri.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,45 este cota pentru ”1X și peste 2,5 goluri” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT